Sokratis και Κονέ για... Πρέμιερ Λιγκ!

Sokratis και Κονέ για... Πρέμιερ Λιγκ!

Τα τελευταία χρόνια αρκετοί παίκτες έχουν... εξαργυρώσει ένα εξαιρετικό Μουντιάλ με μια σπουδαία μεταγραφή! Σας παρουσιάζουμε παίκτες που έλαμψαν στη Βραζιλία και θα μπορούσαν να αγωνιστούν στην Πρέμιερ Λιγκ

Sokratis και Κονέ για... Πρέμιερ Λιγκ!
Αρσεναλ - Σωκράτης Παπασταθόπουλος
Η Αρσεναλ χρειάζεται απεγνωσμένα έναν ακόμα κεντρικό αμυντικό. Ο Μπακαρί Σανιά ήταν στις επιλογές ακόμα και για το κέντρο της άμυνας, αν και δεξί μπακ. Παράλληλα, ο Τόμας Βερμάελεν, είναι πιθανό να αποχωρήσει από την ομάδα το καλοκαίρι. ο Παπασταθόπουλος προέρχεται από ένα εξαιρετικό κύπελλο και απέδειξε πως είναι ένας εξαιρετικός αμυντικός, είναι πάντα στη σωστή θέση και φοβερός στον αέρα. Παράλληλα, μπορεί να καλύψει το δεξί άκρο αν χρειαστεί. Σίγουρα θα είναι το τέλειο εργαλείο για τον Αρσέν Βενγκέρ.

Στόουκ - Παναγιώτης Κονέ
Ο Κονέ έκανε ένα πολύ ενθαρρυντικό Μουντιάλ, έβγαλε ενέργεια, ευέλικτος μέσος, ικανός να βοηθήσει τόσο στο ανασταλτικό όσο και στο επιθετικό κομμάτι. Εκρηκτικός, μπορεί με μια έξυπνη πάσα να δημιουργήσει φάση, αυτό ακριβώς που θέλει και ο Μαρκ Χιουζ. Ο τεχνικός της Στόουκ προσπαθεί να αλλάξει το στυλ της πομάδας, όχι όμως και να την κάνει λιγότερη επικίνδυνη. Ο Κονέ ταιριάζει απόλυτα σε αυτό το στυλ και ο Ελληνας μέσος είναι έτοιμος για τη μεταγραφή στην Πρέμιερ Λιγκ.
Κλείσιμο

Διάβασε περισσότερα στο
gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης