Παναθηναϊκός: Σιγουριά για Μπουί, προσπάθειες και για εξτρέμ

Παναθηναϊκός: Σιγουριά για Μπουί, προσπάθειες και για εξτρέμ

Την πράσινη φανέλα θα φοράει του χρόνου ο Ουασίμ Μπουί, ενώ φημολογείται πως μπορεί να μην έρθει ως δανεικός, αλλά με κανονική μεταγραφή

Παναθηναϊκός: Σιγουριά για Μπουί, προσπάθειες και για εξτρέμ
Πέρασε από σαράντα… κύματα η μεταγραφή του Ουασίμ Μπουί στον Παναθηναϊκό, αλλά πολύ δύσκολα θα «κολλήσει» αυτή τη φορά, ενώ έδειξε να «χαλάει» το βράδυ της Πέμπτης, ύστερα από τη διαφοροποίηση της στάσης από πλευράς Γιουβέντους. Ο 21χρονος μέσος είναι στον… δρόμο για την Αθήνα, ενώ αναμένεται να σταλούν εντός της ημέρας τα απαραίτητα έγγραφα από τον ιταλικό σύλλογο. 

Υπάρχει έντονη φημολογία η οποία προέρχεται από τη γειτονική χώρα, που κάνει λόγο για μη δανεισμό του Ολλανδομαροκινού, αλλά για κανονική μεταγραφή. Πάντως, μοιάζει για τρελό σενάριο, διότι ο Μπουί έχει συμβόλαιο με τη «Γιούβε» για έναν ακόμη χρόνο, ενώ οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις για ανανεώσουν τη συνεργασία τους. 

Επιπλέον, ο παίκτης χρησιμοποιήθηκε χθες στο φιλικό με την Λουσέντο για περίπου τριάντα λεπτά. Γεγονός που δείχνει ότι τον πιστεύουν και πως θα τον ήθελαν πίσω στην ομάδα τους, αφού αρχικά τον «ψήσουν» στον Παναθηναϊκό. 

Κλείσιμο
Και εξτρέμ, αν προκριθεί 

Σε αναζήτηση εξτρέμ βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Ο Νίκος Νταμπίζας έχει στα υπόψιν του ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αγωνίζονται στα δύο άκρα, όπως ο Μπαϊράμι, αλλά θα «τρέξει» κάποια από τις περιπτώσεις μόνο σημειωθεί πρόκριση στα play-off του Τσαμπιονς Λιγκ. Αν η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου ξεπεράσει το εμπόδιο της Σταντάρ Λιέγης στον τρίτο προκριματικό, θα μπουν στα ταμεία του συλλόγου 5,5-6 εκατ. ευρώ και θα γίνει (τουλάχιστον) μία μεταγραφή. Μπορεί και δύο εφόσον βρεθεί κάτι πολύ καλό.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης