Ολυμπιακός: Επιμένει για Ρέγιες ο Μίτσελ

Ολυμπιακός: Επιμένει για Ρέγιες ο Μίτσελ

O Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες παραμένει ένας εκ των... εκλεκτών του Μίτσελ για τα άκρα της επίθεσης - Ψηλά και ο Νιάνγκ - Ποια τα άλλα ονόματα

Ολυμπιακός: Επιμένει για Ρέγιες ο Μίτσελ
Ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες έχει αρχίσει να κερδίζει ξανά αρκετούς πόντους για την επιλογή για τα άκρα της επίθεσης του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο έμπειρος χαφ της Σεβίλλης είναι ένας παίκτης που αρέσει πολύ στον Μίτσελ, μην έχοντας φύγει από την λίστα του. Ο Ισπανός προπονητής δείχνει να επιμένει για τον παίκτη, τον οποίο ξέρει καλά. Ωστόσο κάτι οριστικό ή πιο ξεκάθαρο δεν υπάρχει ακόμα.

Με εξαίρεση την ηλικία του (31 ετών) ο Ρέγιες συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Ισπανός τεχνικός ενώ έχει μεγάλη εμπειρία και από την Ισπανία και από άλλα πρωταθλήματα. Από εκεί και έπειτα πέραν της δεδομένα πολύ δύσκολης υπόθεσης του Πέδρο Λεόν υπάρχουν οι Νιάνγκ, Μπολάνιος καθώς και άλλα ονόματα. Ο Νιάνγκ είναι ψηλά στην λίστα του Ολυμπιακού που έχει κάνει και επαφές για να τον κλείσει. Βασικό ρόλο όμως θα παίξει η τελική στάση του παίκτη. Για τον Ρουίς πάντως η Φούλαμ ζήτησε 8 εκατ. ευρώ από την Μπεσίκτας.

Στην Γερμανία στο μεταξύ καλά κρατούν τα ρεπορτάζ για τον Ρινκόν, έναν παίκτη που μπορεί να παίξει σε άξονα και άκρα. Ο Ολυμπιακός από την μεριά του κάνει συνεχώς ενέργειες και για τον ακραίο και για τον επιθετικό. Για την κορυφή της επίθεσης οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν διαψεύσει δύο φορές σε μία μέρα το όνομα του Οσβάλντο με τους Ιταλούς να επιμένουν ενώ υπάρχουν ακόμα οι Βόσεν (από τις λύσεις που είναι πιο ψηλά), Μπιάνκι αλλά και οι διαρκείς αναφορές για τον Ρομπίνιο. Μέσα στις προσεχείς ώρες ή μέρες πρόκειται να αποσαφηνιστούν σαφώς περισσότερα πράγματα.
Κλείσιμο

Πηγή:
gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης