Επέστρεψε στην Τσέλσι ο Ντρογκμπά!

Επέστρεψε στην Τσέλσι ο Ντρογκμπά!

Η μεγάλη επιστροφή είναι γεγονός: Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά ντύθηκε ξανά στα μπλε της Τσέλσι, με τους Λονδρέζους να ανακοινώνουν την απόκτηση του Ιβοριανού για ένα χρόνο - «Δεν μπορούσα να πω όχι», είπε

Επέστρεψε στην Τσέλσι ο Ντρογκμπά!
Ξεκινά και επίσημα η δεύτερη θητεία του Ντιντιέ Ντρογκμπά στην Τσέλσι! Όπως αναμενόταν, οι Λονδρέζοι ανακοίνωσαν την επιστροφή του Ιβοριανού επιθετικού, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για τον επόμενο χρόνο και αναμένεται να τελειώσει τη σπουδαία καριέρα του, στην ομάδα της... καρδιάς του! Την ομάδα που τίμησε για οκτώ χρόνια, απ' το 2004 μέχρι το 2012 και αγαπήθηκε... στο φουλ απ' τους φιλάθλους της. 

Τις τελευταίες ημέρες οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει να πορευτούν μαζί του χρόνου, απ' τη στιγμή που ήταν κοινή επιθυμία τους -μετά και τις εξαιρετικές σχέσεις που έχουν Μουρίνιο και Ντρογκμπά. 

«Ήταν μια εύκολη απόφαση. Δεν θα μπορούσα να απορρίψω την ευκαιρία να εργαστώ ξανά με τον Ζοσέ. Όλοι γνωρίζουν την εξαιρετική σχέση που έχω με την ομάδα και ανέκαθεν ένιωθα σαν το σπίτι μου εδώ. Οι στόχοι και η δίψα μου παραμένει η ίδια και ανυπομονώ να βοηθήσω τη ομάδα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου», είπε ο 36χρονος φορ στις πρώτες του δηλώσεις μετά τις υπογραφές. 
Κλείσιμο

Ο Ντρογκμπά μετράει 157 γκολ σε 341 συμμετοχές με την φανέλα των Λονδρέζων κι αναμένεται το επόμενο καλοκαίρι να του προταθεί πόστο στο τεχνικό τιμ, στο πλάι του special one. 

«Έρχεται στην Τσέλσι, καθώς είναι ένας απ’ τους καλύτερους επιθετικούς στην Ευρώπη. Ξέρω την προσωπικότητά του και δεν έρχεται πίσω στην ομάδα, βασισμένος σε όσα έχει κάνει στο παρελθόν. Έρχεται με την προοπτική να γράψει νέα ιστορία», δήλωσε απ' την μεριά του ο Ζοσέ Μουρίνιο! 

Στην πρώτη, οκταετή θητεία του, ο Ιβοριανός αστέρας είχε κατακτήσει τρία πρωταθλήματα, τέσσερα Κύπελλα, δύο Λιγκ Καπ και φυσικά ένα Τσάμπιονς Λιγκ, όπου είχε οδηγήσει (σχεδόν) μόνος του, τους «μπλε». Στόχος φυσικά να αυξήσει κι άλλο τα τρόπαιά του την προσεχή χρονιά.

Πηγή: sport-fm.gr 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης