Οι δηλώσεις των σκόρερ του Ολυμπιακού

Οι δηλώσεις των σκόρερ του Ολυμπιακού

Οι Τσόρι, Δημήτρης Διαμαντάκος και Ανδρέας Μπουχαλάκης σκόραραν απέναντι στη Μίλαν και μίλησαν για το φιλικό με την ιταλική ομάδα

Οι δηλώσεις των σκόρερ του Ολυμπιακού
Αναλυτικά οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών του Ολυμπιακού, μετά τη μεγάλη νίκη επί της Μίλαν στο BMO Field όπως τις ανάρτησε το επίσημο σάιτ των Πειραιωτών:
ADVERTISEMENT

ΑΛΕΧΑΝΤΡΟ ΝΤΟΜΙΝΓΚΕΖ
Το πρώτο γκολ για την ομάδα μας στη διοργάνωση ήρθε από εσένα! Πως αισθάνεσαι;
«Είμαι πολύ ευτυχισμένος και ακόμη πιο χαρούμενος για το γεγονός ότι η ομάδα δείχνει πως τα πηγαίνει πολύ καλά και πως είναι έτοιμη να ακολουθήσει όλα όσα μας έχει μάθει το προπονητικό τιμ αυτό τον καιρό. Δείχνουμε πως είμαστε μία ομάδα ενωμένοι και πως θα έχουμε μία καλή συνέχεια!»
Κλείσιμο

Πόσο σημαντικό είναι σε αυτό το στάδιο προετοιμασίας να συνδυάζεται το καλό ποδόσφαιρο με τα αποτελέσματα; Είναι δύσκολο να γίνει;
«Είναι δύσκολο, είναι η αλήθεια. Είναι νωρίς για εμάς το να αντιμετωπίσουμε τέτοιου είδους παιχνίδια, καθώς πρόκειται για ένα σημαντικό τουρνουά με δυνατά παιχνίδια. Δουλεύουμε πολύ στη φυσική κατάσταση και τα πόδια μας είναι ίσως λίγο… βαριά ακόμη για τέτοια ματς. Όπως και να ‘χει, προσπαθούμε να βγάζουμε στο γήπεδο όσα ζητάει ο προπονητής μας, σιγά - σιγά πιστεύω πως το καταφέρνουμε και καλύτερα και νομίζω ότι αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε».

Ο Ολυμπιακός έδειξε, με τη νίκη απόψε, πως δεν ήρθε στο ICC απλά για να… συμμετάσχει, αλλά για να προσφέρει ωραίο ποδόσφαιρο!
«Η αλήθεια είναι πως μας αρέσει αυτό το τουρνουά και πως μας βοηθάει να συνεχίσουμε την προετοιμασία μας. Είναι ωραίο το να αντιμετωπίζουμε τέτοιου είδους ομάδες. μας βοηθάει πάρα πολύ το να κάνουμε πράξη όσα μας ζητάει ο κ. Μίτσελ. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε!»

Ο κόσμος σε λάτρεψε ήδη με το Νο. 10 στην πλάτη! Θα το φοράς φέτος;
«Ναι! Είναι ένα νούμερο που μου αρέσει πολύ το 10. Θα είναι το νούμερο που θα φοράω φέτος!»

Διάβασε περισσότερα στο: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης