Βιδάλ: «Πρέπει να μιλήσω με τον Αλέγκρι

Βιδάλ: «Πρέπει να μιλήσω με τον Αλέγκρι

Συνάντηση με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι θέλει ο Αρτούρο Βιδάλ προκειμένου να αποφασίσει για το αν θα συνεχίσει στη Γιουβέντους

Βιδάλ: «Πρέπει να μιλήσω με τον Αλέγκρι
Συνάντηση με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι θέλει ο Αρτούρο Βιδάλ προκειμένου να αποφασίσει για το αν θα συνεχίσει στη Γιουβέντους. Το «ξέκοψε» για Γιουνάιτεντ ο Χιλιανός μέσος. 

Όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν αναοιχτά στην υπόθεση παραμονής του Αρτούρο Βιδάλ στη Γιουβέντους. Ο Χιλιανός μέσος, μία μέρα πριν την επιστροφή του από την άδεια που εξασφάλισε λόγω της συμμετοχής του στο Μουντιάλ, έδειξε πως ακόμη δεν έχει πάρει την οριστική απόφαση για το αν θα συνεχίσει στους «μπιανκονέρι».Τέλος, σε ερώτηση Ιταλών δημοσιογράφων για το ενδιαφέρον της Γιουνάιτεντ τόνισε πως δεν θα μετακομίσει στο «Όλντ Τράφορντ». 

«Είμαι ακόμη σε διακοπές, θα δούμε από αύριο. Δεν έχω ακούσει ακόμη κάτι για τον Αλέγκρι. Δεν ξέρω αν θα μείνω, πρέπει να μιλήσω με τον προπονητή, αλλά εδώ είμαι χαρούμενος και ήρεμος», είπε μεταξύ άλλων ο Βιδάλ και εν συνεχεία αναφερόμενος στο ενδιαφέρον της Γιουνάιτεντ τόνισε: «Δεν πάω στην Γιουνάιτεντ». 
Κλείσιμο

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης