Αναστασίου: «Θα βοηθήσει ο Μπούι»

Αναστασίου: «Θα βοηθήσει ο Μπούι»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Γιάννης Αναστασίου για τον Ουασίμ Μπούι, αποκαλύπτοντας πως αν ο Παναθηναϊκός περάσει την Σταντάρ θέλει 1-2 παίκτες ακόμη

Αναστασίου: «Θα βοηθήσει ο Μπούι»
Σίγουρος οτι ο Ουασίμ Μπούι θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό με τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, παρουσιάστηκε ο Γιάννης Αναστασίου σε δηλώσεις του στο «Voetbal International», όπου κλήθηκε να δώσει το στίγμα του για την επικείμενη μεταγραφή του «τριφυλλιού».

«Είναι ένα μεγάλο ταλέντο, το οποίο με την δημιουργικότητα που τον διακρίνει μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Ο Ουασίμ δεν έχει υπογράψει ακόμη, αλλά σε μία συνέντευξη που έδωσε είπε οτι θα ήθελε να παίξει για εμάς. Η Γιουβέντους έχει συμφωνήσει και περιμένω σήμερα (σ.σ Πέμπτη) ή αύριο (σ.σ Παρασκευή) να έρθει εδώ», τόνισε αρχικά.

Στη συνέχεια και σε ερώτηση σχετικά με το αν τον ανησυχεί το γεγονός οτι πέρυσι δεν έπαιξε πολύ παιχνίδια, είπε: «Αυτό με ανησυχεί. Ένα χρόνο πριν, ο Παναθηναϊκός επέλεξε κάποιους παίκτες νεαρούς και ταλαντούχους συν κάποιους έμπειρους που δεν είχαν παίξει πολλά παιχνίδια. Αυτό το... μείγμα πήγε μία χαρά».

Τέλος, αναφορικά με το ρόστερ της ομάδας και το αν έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφική ενίσχυση, απάντησε: «Προς το παρόν, το ρόστερ είναι πλήρες. Η ομάδα είναι σχεδόν ίδια με πέρυσι. Αν καταφέρουμε και περάσουμε την Σταντάρ Λιέγης, τότε ενδεχομένως να χρειαστούν έναν ή δύο παίκτες, γιατί οι αγώνες σε σχέση με πέρυσι θα είναι περισσότεροι και το πρόγραμμα πιο βαρύ».

Πηγή:
Κλείσιμο
gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης