ΑΕΚ: «Βούρκωσε» ο Μελισσανίδης - «Το γήπεδο θα γίνει»

ΑΕΚ: «Βούρκωσε» ο Μελισσανίδης - «Το γήπεδο θα γίνει»

Καμία αμφιβολία για το αν η ΑΕΚ θα χτίσει το γήπεδό της δεν άφησε ο «τίγρης», που «βούρκωσε», όταν αναφέρθηκε στον κόσμο της

ΑΕΚ: «Βούρκωσε» ο Μελισσανίδης - «Το γήπεδο θα γίνει»
Το δικαίωμα της ΑΕΚ να φτιάξει το «σπίτι» της στο χώρο που της ανήκει υπερασπίστηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Με διάθεση να λύσει παρεξηγήσεις, αλλά και να καταγγείλει μεθοδευμένες κινήσεις εναντίον του έργου, ο διοικητικός ηγέτης της «Ένωσης» ξεκαθάρισε πως εκείνη δεν θέλει χάρες, παρά μόνο να χτίσει ένα γήπεδο απόλυτα νόμιμο στα χώματα των πατεράδων της.

Ο επικεφαλής της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ μίλησε για υποκρισία στο θέμα του άλσους (με βάση τη σημερινή του εικόνα) κι έκανε λόγο για πολιτική εκμετάλλευση του έργου, που οδήγησε σε επεισόδια με κομμάτι του κόσμου.
Κλείσιμο

Ανεξάρτητα από αυτά, πάντως, τόνισε ότι είναι απαραίτητη η συναίνεση με το Δήμο και δήλωσε ανοιχτός σε συζήτηση για να βρεθεί πεδίο συνεννόησης μαζί του.

Όσο για τα 20 εκατ. της Περιφέρειας, τόνισε ότι ενδεχόμενη μη καταβολή τους (απ' τη στιγμή που είναι εγκεκριμένα) θα είναι ένδειξη ότι η κυρία Δούρου δεν θέλει το γήπεδο.

Σημαντική η αποκάλυψη ότι -πέραν της επιχορήγησης από την Περιφέρεια- έχει εξασφαλιστεί το 85% της υπόλοιπης χρηματοδότησης και η δέσμευση ότι με την ψήφιση του νομοσχεδίου «θα τρέξουν με χίλια οι διαδικασίες».

Χαρακτηριστικό της φόρτισης του Δημήτρη Μελισσανίδη ήταν ότι «βούρκωσε» τη στιγμή που αναφέρθηκε στα ιδανικά του κόσμου της ΑΕΚ, με αφορμή το ταξίδι στο Βελιγράδι.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.sport-fm.gr/article/dilwnw-katigorimatika-oti-to-gipedo-tha-ginei/778027

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης