Mini football: Θετικά συμπεράσματα στο πρώτο φιλικό για την Ελληνική ομάδα

Mini football: Θετικά συμπεράσματα στο πρώτο φιλικό για την Ελληνική ομάδα

Προετοιμάζεται για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στις 23 Νοεμβρίου 

Mini football: Θετικά συμπεράσματα στο πρώτο φιλικό για την Ελληνική ομάδα
Την προετοιμασία της για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαιρου, η οποία θα διεξαχθεί φέτος στο Εϊλάτ του Ισραήλ, το διάστημα 23-27 Νοεμβρίου άρχισε η ελληνική ομάδα minifootball.
 
Στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, η προετοιμασία κλείνει πλέον σήμερα το πρώτο στάδιο. Ήδη έχει δώσει το πρώτο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Υπερίωνα Futsal ενώ σήμερα δίνει και το δεύτερο φιλικό απέναντι στην Ολυμπιάδα Αγίας Παρασκευής Futsal. 
  
Στον αγώνα, ο οποίος έληξε ισόπαλος 2-2, ο προπονητής της ελληνικής ομάδας, Αποστόλης Γκαϊφύλλιας δούλεψε πάνω σε πολλά συστήματα τόσο στην ανάπτυξη της ομάδας, όσο και στις στημένες φάσεις. Στο πρώτο δεκάλεπτο, ο Καράτης, μετά από πάσα του Λεωνίδα Παπαδόπουλου άνοιξε το σκορ για την ομάδα μας, αλλά στη συνέχεια αποχώρησε με κάκωση στο γόνατο και θα παραμείνει εκτός δράσης για δέκα περίπου ημέρες.   

Ο Υπερίωνας εκμεταλλεύτηκε τις δοκιμές της Ελληνικής ομάδας, ισοφάρισε και προηγήθηκε με 2-1, αλλά λίγο πριν τη λήξη του αγώνα, ο Σπύρος Νικολάου ισοφάρισε σε 2-2 για την Ελληνική ομάδα.
 
Το πρώτο μέρος της προετοιμασίας της Ελληνικής ομάδας τελειώνει την Τετάρτη, 23 Ιουλίου. Στη συνέχεια θα υπάρξει ένα φιλικό ματς τον Σεπτέμβριο και το τελικό στάδιο της προετοιμασίας θα γίνει από τις 13 έως τις 19 Νοεμβρίου, με την 20η του μηνός να είναι η μέρα αναχώρησης για το Ισραήλ. 
Κλείσιμο
 
Ελληνική ομάδα minifootball: (αρχικό σχήμα) Λεωνίδας Παπαδόπουλος,Πασχάλης Ξάνθος,Αλέξης Καράτης,Βαγγέλης Γκιάτης,Σπύρος Νικολάου,Καραβίδας Δημήτρης.
ενώ αγωνίστηκαν και οι Γιώργος Χατζημηνάς, Παναγιώτης Πομώνης, Σπύρος Σιμσιρής, Γιώργος Ανδρεόπουλος, Καμμένος Νίκος, Λεβέντης Δημήτρης, Ντούβλης Σωκράτης, Γιάννης Αντζούρης
 
H Orphee Beinoglou, αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι της προσπάθειας της Ελληνικής Ομάδας για διάκριση καθώς την υποστηρίζει με όλες της τις δυνάμεις από πέρσι μετά την ιστορική πλέον διοργάνωση του miniEURO 2013 στο Ρέθυμνο.
 
Ο Υπερίωνας χρησιμοποίησε τους: Ανευλαβή, Κελμπετσίδη, Μάντη, Σικαρά, Κατσούλα, Κοντό, Κουνίδη, Μεχίλη, Ντούμη και Θανασάι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης