Ολυμπιακός: Μαζουακού και με τη βούλα

Ολυμπιακός: Μαζουακού και με τη βούλα

Από σήμερα στο δυναμικό των «ερυθρολεύκων» ανήκει και επίσημα ο Αρτούρ Μαζουακού - «Χαρούμενος στον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας», είπε

Ολυμπιακός: Μαζουακού και με τη βούλα
Μεγάλωσε και επίσημα η γαλλική «αποικία» του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Αρτούρ Μαζουακού, ένας «γάμος» που είχε εδώ και καιρό κλείσει κι απλώς απέμεναν οι ανακοινώσεις. 

Ο 20χρονος άσος έρχεται στο λιμάνι μετά από μια γεμάτη σεζόν στην Βαλενσιέν, όπου παρά τον υποβιβασμό της, ο νέος παίκτης των πρωταθλητών Ελλάδας έπαιξε 27 φορές και ουσιαστικά του… άνοιξε ο δρόμος για το άλμα στην καριέρα του. 

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αρτούρ Μαζουακού». 

Κλείσιμο
Λίγη ώρα μετά τις υπογραφές, ο Μαζουακού προχώρησε και στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού (στο επίσημο κανάλι των Πειραιωτών) όπου εμφανίστηκε χαρούμενος για την εξέλιξη της καριέρας του, παίζοντας για τον «μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας» και δήλωσε έτοιμος να κάνει τα πάντα για να δώσει χαρά στους οπαδούς. 

Ποια είναι τα πρώτα σου συναισθήματα μετά την άφιξή σου στην Ελλάδα; 

«Είμαι πάνω απ’ όλα πολύ, πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα, με πολλές φιλοδοξίες. Είμαι πολύ νέος, έχω πολλά να μάθω και τώρα θέλω να δείξω τι μπορώ να κάνω και να εξελιχθώ όσο περισσότερο μπορώ, κοντά στους άλλους σπουδαίους παίκτες που αγωνίζονται εδώ». 

Αυτό το καλοκαίρι η ομάδα θα αγωνιστεί απέναντι σε συλλόγους όπως η Μίλαν, η Μάντσεστερ Σίτι και η Λίβερπουλ, στις ΗΠΑ και τον Καναδά Ποια είναι τα συναισθήματά σου για τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στο ICC 2014; 

«Πρώτα απ’ όλα, νιώθω πολύ περήφανος γιατί δεν υπάρχουν πολλοί 20χρονοι παίκτες που έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν απέναντι σε τέτοιες ομάδες. Είμαι ενθουσιασμένος κι ανυπομονώ να ξεκινήσει. Ελπίζω να κερδίσουμε και να κάνουμε καλά παιχνίδια». 

Θες να στείλεις ένα μήνυμα στους οπαδούς του Ολυμπιακού; 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην ομάδα. Πιστεύω ότι θα τα πάμε καλά και θέλω να τους δώσω μεγάλες χαρές και να τους κάνω ευτυχισμένους». 

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης