«Τελειωμένο του Μπουί στον Παναθηναϊκό»

«Τελειωμένο του Μπουί στον Παναθηναϊκό»

Πληροφορίες από την Ολλανδία αναφέρουν οτι ο 21χρονος μέσος έχει ουσιαστικά συμφωνήσει για τον δανεισμό του στον Παναθηναϊκό

«Τελειωμένο του Μπουί στον Παναθηναϊκό»
Στο πρόσωπο του Ουασί Μπουί θα βρει ο Παναθηναϊκός, όπως όλα δείχνουν, τον αντικαταστάτη του Μεχτί Αμπέντ στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Το όνομα του 21χρονου Ολλανδού είδε το φως της δημοσιότητας την Τρίτη, ωστόσο η υπόθεση του βρίσκεται σε αρκετά προχωρημενο επίπεδι. Κάτι που επιβεβαιώνεται και από την Ολλανδία.

Συγκεκριμένα, στην πατρίδα του νεαρού άσου της Γιουβέντους αναφέρουν πως έχει ήδη υπογραφεί ο δανεισμός του στον Παναθηναϊκό, καθώς ο μικρός έχει δώσει το ΟΚ.
Κλείσιμο

Κάτι που φαίνεται να είναι απολύτως λογικό, αν σκεφτεί κανείς πως οι «πράσινοι» θα πρέπει μέχρι τις 24 Ιουλίου να έχουν στείλει στην UEFA την λίστα με τους παίκτες που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια με την Σταντάρ Λιέγης.

Από την ΠΑΕ πάντως, όπως συνηθίζουν άλλωστε μέχρι να τελειώσει και τυπικά κάποια μεταγραφή, κρατούν χαμηλούς τόνους. Επιβεβαιώνουν πως βρίσκονται σε επαφή με τον ίδιο και την Γιουβέντους, όμως δεν μιλούν ακόμη για συμφωνία...

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης