Μετρά αντίστροφα για το International Champions Cup ο Ολυμπιακός

Μετρά αντίστροφα για το International Champions Cup ο Ολυμπιακός

Η αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκεται από τα ξημερώματα της Τρίτης στις ΗΠΑ όπου θα συμμετέχει στο International Champions Cup και πλέον οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν αντίστροφα για το τουρνουά

Μετρά αντίστροφα για το International Champions Cup ο Ολυμπιακός
Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει χαρακτηριστικά: «Το Θρυλικό Ταξίδι ξεκινά! Από το βράδυ της Δευτέρας, ο Ολυμπιακός βρίσκεται στις ΗΠΑ, έτοιμος για μοναδικές ποδοσφαιρικές εμπειρίες κι ανυπόμονος να βρεθεί κοντά στο φίλαθλο κοινό της ομογένειας σε Αμερική και Καναδά!

Η αποστολή της ομάδας μας ξεκίνησε το μακρινό ταξίδι της το πρωί της Δευτέρας από το «Ελ. Βενιζέλος» κι αφού έκανε... pit stop στο Μιλάνο, πήρε την πτήση για Νέα Υόρκη στην οποία προσγειώθηκε μετά τα μεσάνυχτα. Από το αεροδρόμιο JFΚ μετέβη με πούλμαν στο Short Hills του Νιου Τζέρσεϊ, όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο που θα αποτελέσει τη βάση της ομάδας μας κατά τη διάρκεια του Θρυλικού Ταξιδιού της.

Παρά την κούραση από το πολύωρο ταξίδι, οι ποδοσφαιριστές μας δεν κρύβουν τον ενθουσιασμό τους και την... ανυπομονησία τους για την έναρξη αυτής της μοναδικής «περιπέτειας». Απήλαυσαν τη... μυθική διαδρομή που έμοιαζε βγαλμένη από ταινία, κατανοώντας ότι τους περιμένουν αξέχαστες στιγμές!

Κλείσιμο

Διάβασε περισσότερα
 εδώ 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης