Νεϊμάρ: «Δύο εκατοστά κάτω και θα ήμουν σε αναπηρικό καροτσάκι...»

Νεϊμάρ: «Δύο εκατοστά κάτω και θα ήμουν σε αναπηρικό καροτσάκι...»

Με δάκρυα στα μάτια είπε πως ο τραυματισμός του θα μπορούσε να τον αφήσει σε αναπηρικό καροτσάκι - «Περήφανος για την εθνική μου, να το πάρει ο Μέσι» πρόσθεσε

Νεϊμάρ: «Δύο εκατοστά κάτω και θα ήμουν σε αναπηρικό καροτσάκι...»
Μέσα απ' τα βάθη της ψυχής του μίλησε ο Νεϊμάρ για τον... εφιάλτη που έζησε την τελευταία εβδομάδα. 

Ο Βραζιλιάνος φορ αναφέρθηκε στον σοκαριστικό τραυματισμό του απ' τον Σουνίγκα, που θα μπορούσε να τον αφήσει σε αναπηρικό καροτσάκι αν το χτύπημα ήταν δύο εκατοστά πιο κάτω! Βέβαια, ο άσος της Μπαρτσελόνα -αν και θεωρεί πως δεν ήταν φυσιολογικό το μαρκάρισμα- δεν κρατάει κακία στον Κολομβιανό συνάδελφό του. 

Ερωτηθείς για το βαρύ 7-1 απ' τη Γερμανία και πώς το βίωσε, ο Νεϊμάρ δεν έκρυψε την απογοήτευσή του, ωστόσο δήλωσε πέρα για πέρα περήφανος που ανήκει στη σελεσάο, ενώ ευχήθηκε η... μισητή Αργεντινή να σηκώσει το Μουντιάλ, λόγω Μέσι! 

Κλείσιμο
Αναλυτικά όσα είπε ο Νεϊμάρ: 

«Θέλω τόσο πολύ να δω ξανά τους συμπαίκτες μου. Σίγουρα η κατάστασή μου είναι άσχημη, αλλά με κάνει χαρούμενο που μπορώ τουλάχιστον να περπατάω. Ξεκινήσαμε μαζί και θα τελειώσουμε όλοι μαζί. Η ήττα απ’ την Γερμανία ήταν ιστορική, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα αποχωρήσουμε απ’ το τουρνουά με κατεβασμένο κεφάλι. Έτσι είναι ο αθλητισμός, ελπίζω να χαμογελάσουμε σύντομα. Ήταν ένα μπλάκ-άουτ με την Γερμανία, είναι εύκολο πάντα να μιλάμε στο τέλος των αγώνων. Δεν ντρέπομαι να πω ότι ήμουν στην ομάδα του 7-1. Είμαι περήφανος που έπαιξα στο πλάι του Τιάγκο Σίλβα, του Φρεντ και των άλλων». 

«Είναι μια απ’ τις πιο άσχημες εβδομάδες της ζωής μου. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ χειρότερη. Θα μάθω από αυτό, ο Θεός ξέρει τα πάντα, θα πρέπει να υπήρχε λόγος που συνέβη ό,τι συνέβη. Δεν δέχομαι πως ήταν φυσιολογικό το χτύπημα του Σουνίγκα. Όλοι το ξέρουν αυτό. Ο τρόπος που ήρθε από πίσω, δεν μπορούσα να αμυνθώ. Ο Θεός με βοήθησε... Αν ήταν δύο εκατοστά πιο κάτω, θα ήμουν σε αναπηρικό καροτσάκι τώρα. Με πήρε τηλέφωνο την επόμενη μέρα και μου ζήτησε συγνώμη. Δεν κρατώ κακία, του εύχομαι ό,τι καλύτερο». 

Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης