Βίντεο: Είχε σκονάκι για τα πέναλτι ο Σέρχιο Ρομέρο;

Βίντεο: Είχε σκονάκι για τα πέναλτι ο Σέρχιο Ρομέρο;

Πριν από κάθε εκτέλεση κοιτούσε ένα μικρό σημειωματάριο – Χαμός στο διαδίκτυο με τον ήρωα της «αλμπισελέστε»

Βίντεο: Είχε σκονάκι για τα πέναλτι ο Σέρχιο Ρομέρο;
Η αποκάλυψη πως η εθνική ομάδα της Γερμανίας προετοιμαζόταν δύο χρόνια για τον αγώνα με τη Βραζιλία, με το γνωστό αποτέλεσμα (7-1), προκάλεσε αίσθηση. Όμως μια νέα αποκάλυψη έρχεται να ταράξει τα όχι και τόσο ήρεμα νερά του φετινού Μουντιάλ.

Στο διαδίκτυο διέρρευσαν φωτογραφίες που δείχνουν τον τερματοφύλακα της Αργεντινής, Σέρχιο Ρομέρο, να κρατά σημειώσεις. Κάποιοι κακοπροαίρετοι υποστηρίζουν πως ήταν σκονάκι για τον τρόπο που εκτελούν τα πέναλτι οι Ολλανδοί και πως δεν εξηγείται αλλιώς η εξαιρετική εμφάνισή του στον χθεσινό ημιτελικό. 

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο αγώνας κυλούσε ήρεμα -σε υπερβολικό βαθμό- και αισίως κατέληξε στα πέναλτι. Εκεί όλος ο κόσμος έμαθε το όνομα του Ρομέρο. Αυτός είναι ο υπεύθυνος που η «αλμπισελέστε» πήρε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό κόντρα στη Γερμανία. Από τα τέσσερα πέναλτι που του εκτέλεσαν οι Ολλανδοί έπιασε τα δύο!

Κλείσιμο
Όμως την όμορφη εικόνα έρχονται να χαλάσουν οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο Ίντερνετ και δείχνουν τον τερματοφύλακα να έχει... σκονάκι. Πριν από κάθε εκτέλεση πέναλτι, ο αθλητής κοιτούσε ένα μικρό σημειωματάριο. Πόιός ξέρει; Μπορεί να είχε γραμμένο τον τρόπο που κάθε Ολλανδός εκτελεί πέναλτι. 

Πάντως ό,τι και να ήταν, η Αργεντινή προκρίθηκε στον τελικό και ο Ρομέρο ήταν ο ήρωας της βραδιάς. Το μόνο που μένει είναι να πάνε και με την Γερμανία σε πέναλτι. Εκεί θα δούμε αν θα ξαναβγάλει το... σκονάκι του.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης