Δείτε το πιο «κραγμένο» αυτογκόλ όλων των εποχών

Δείτε το πιο «κραγμένο» αυτογκόλ όλων των εποχών

Ποιος είπε ότι δεν γίνεται (ή δεν έχει νόημα) να στηθούν τα φιλικά παιγνίδια; Δείτε το βίντεο από το παιγνίδι Σκωτίας-Νιγηρίας και θα καταλάβετε

Δείτε το πιο «κραγμένο» αυτογκόλ όλων των εποχών
Πριν ξεκινήσει το παιγνίδι Σκωτίας-Νιγηρίας, υπήρχαν φήμες για παράνομο στοιχηματισμό και για προσπάθεια κάποιων επιτήδεων να «στήσουν» τον αγώνα. Στην υπόθεση ενεπλάκη ακόμη και το βρετανικό Serious fraud Office, η υπηρεσία δηλαδή που ελέγχει τις καταγγελίες για πολύ σοβαρά οικονομικά εγκλήματα.

Εννοείται ότι τόσο η εθνική ομάδα της Νιγηρίας όσο και το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Σκωτίας αρνήθηκαν και διέψευσαν ότι γνωρίζουν το παραμικρό για στήσιμο του μεταξύ τους αγώνα. Για την ιστορία το παιγνίδι που έγινε στο Λονδίνο έληξε ισόπαλο 2-2.

Αν κάποιος έβλεπε αυτό το αυτογκόλ σε ποιο συμπέρασμα θα κατέληγε; Πώς κατάφερε ο τερματοφύλακας της Νιγηρίας να βάλει αυτό το θεϊκό αυτογκόλ; Ο τερματοφύλακας λέγεται Austin Ejide και όπως βλέπετε έβαλε τη μπάλα στα δίχτυα του σε δύο... χρόνους: Πρώτα τη... μπλόκαρε και μετά την έσπρωξε προς τα δεξιά λες και είναι παίκτης του πόλο! Πρόκειται για τον ορισμό του στημένου, ένα αυτογκόλ που ευτυχώς δε μέτρησε γιατί θα αποτελούσε δυσφήμιση του ποδοσφαίρου από μόνο του. Δείτε το πιο στημένο αυτογκόλ όλων των εποχών όπως θα συμφωνήσουν όλοι όσοι έχουν ακούσει έστω μια φορά στη ζωή τους το περίφημο «πόσα πήρες ρε!!!» που ακούγεται στα ελληνικά γήπεδα όταν υπάρχει υποψία στημένου.

Κλείσιμο
Δείτε βίντεο



Για όσους θέλουν να δουν όλα τα γκολ του αγώνα Σκωτία-Νιγηρία υπάρχει ακόμη ένα βίντεο. Σημειωτέον ότι η ομάδα της Νιγηρίας έβαλε ακόμη ένα αυτογκόλ (που αυτή τη φορά μέτρησε και διαμόρφωσε το 1-2 υπέρ της Σκωτίας) ενώ η ισοφάριση και το τελικό 2-2 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα. 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης