Διόδια και παρκάρισμα προβληματίζουν λίγο πριν την κάθοδο των οπαδών του ΠΑΟΚ

Διόδια και παρκάρισμα προβληματίζουν λίγο πριν την κάθοδο των οπαδών του ΠΑΟΚ

Σε πρώτη φάση φαίνεται πως έχει διευθετηθεί το θέμα των διοδίων μιας και οι άνθρωποι της ΠΑΕ είχαν προτείνει στην εταιρεία των διοδίων την προπληρωμή των σταθμών μέχρι τη Λαμία ώστε να μην υπάρξει καθυστέρηση

Διόδια και παρκάρισμα προβληματίζουν λίγο πριν την κάθοδο των οπαδών του ΠΑΟΚ
Η μετακίνηση των οπαδών του ΠΑΟΚ που βρίσκονται στη νότιο Ελλάδα, αλλά και το θέμα με το πάρκινγκ για τα αυτοκίνητα των μεμονωμένων οπαδών του δικεφάλου προσπαθεί να επιλύσει η διοίκηση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ.

Τα δυο αυτά αγκάθια για την ομαλή μετάβαση των χιλιάδων παοκτζήδων στο ΟΑΚΑ προβλημάτιζαν μέχρι και αργά χθες βράδυ τους υπεύθυνους.

Σε πρώτη φάση φαίνεται πως έχει διευθετηθεί το θέμα των διοδίων μιας και οι άνθρωποι της ΠΑΕ είχαν προτείνει στην εταιρεία των διοδίων την προπληρωμή των σταθμών μέχρι τη Λαμία ώστε να μην υπάρξει καθυστέρηση.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είχαν πάρει χθες την προφορική απάντηση της εταιρείας, πως βλέπει θετικά την πρόταση, όπως αναφέρει και το PAOK24.gr.

Το πρόβλημα που παραμένει για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ είναι πως θα μετακινηθούν εκείνοι που θα έρθουν από τη νότιο Ελλάδα, αλλά και όσοι φύγουν από τη Θεσσαλονίκη με τα αυτοκίνητά τους μιας και δεν έχει ακόμη βρεθεί ένας χώρος κοντά στο ΟΑΚΑ όπου θα μπορούν να αφήσουν τα οχήματά τους με ασφάλεια.
Κλείσιμο

Συνάντηση Αλαφούζου με Οργανωμένους

Με την «δύναμη» του Παναθηναικου, τους οργανωμένους φιλάθλους της θύρας 13, δηλαδή, αναμένεται να συναντηθεί ο κ. Αλαφούζος, όπως αναφέρουν οι πράσινες ιστοσελίδες. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ θέλει να επισημάνει το πόσο σημαντικό είναι για τον Παναθηναικό να αποφευχθούν επεισόδια, που θα οδηγήσουν στην τιμωρία της ομάδας εν όψει των Playoff.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης