«Non stop» θα ταξιδέψουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στην Αθήνα

«Non stop» θα ταξιδέψουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στην Αθήνα

Με παρέμβαση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ στην εταιρεία διαχείρισης των διοδίων στα Μάλγαρα θα προπληρωθεί όλο το αντίτιμο για τα διόδια μέχρι τις Αφίδνες

«Non stop» θα ταξιδέψουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στην Αθήνα
Non stop θα είναι το ταξίδι των οπαδών του ΠΑΟΚ που θα ξεκινήσουν με περίπου 300 λεωφορεία από τη Θεσσαλονίκη και προορισμό την Αθήνα για τον τελικό του Σαββάτου κόντρα στον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ.

Κι αυτό γιατί τα λεωφορεία δεν θα σταματούν στα διόδια καθώς η ασπρόμαυρη ΠΑΕ ήρθε σε συνεννόηση με την εταιρεία διαχείρισης προκειμένου όλο το αντίτιμο των διοδίων (37,40 ευρώ) μέχρι τις Αφίδνες να καταβληθεί στα πρώτα διόδια, αυτά των Μαλγάρων.

Η εκδρομή των οπαδών του ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 2 τα ξημερώματα από τα Μάλγαρα και θα καταλήξει στον τελικό χώρο συγκέντρωσής τους στην Αθήνα και τελικά στο ΟΑΚΑ.
Κλείσιμο

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη διαδρομή έχουν προγραμματιστεί δύο στάσεις, μετά τη Λάρισα και η δεύτερη κοντά στις Θερμοπύλες αλλά και τις δύο φορές δεν θα υπάρχει χώρος εστίασης για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων.

Η πομπή των λεωφορείων αναμένεται να έχει φτάσει στα διόδια των Αφιδνών στις 14:00 το μεσημέρι του Σαββάτου οπότε και θα ξεκινήσει η σταδιακή αναχώρηση για το Ολυμπιακό Στάδιο.  

Τα πούλμαν πρόκειται να περιμένουν στο συγκεκριμένο σημείο και θα αναχωρούν ανά 20 με αστυνομική συνοδεία μέχρι και τη στιγμή που θα φτάσουν στο ΟΑΚΑ.

Επισημαίνεται ότι στην πομπή των λεωφορείων από τα διόδια των Αφιδνών προς το ΟΑΚΑ δεν θα μπορέσουν να ενταχθούν τυχόν μεμονωμένα αυτοκίνητα ή μίνι βαν με φιλάθλους του ΠΑΟΚ αφού η Αστυνομία δεν δέχθηκε αρνείται αίτημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και να παρέχει ασφάλεια, συνοδεία και θέσεις στάθμευσης στους μεμονωμένους οπαδούς της ομάδας.

Για το λόγο αυτό η ασπρόμαυρη ΠΑΕ «προτρέπει τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που έχουν επιλέξει να ταξιδέψουν με δικά τους μέσα να προσεγγίσουν το γήπεδο χωρίς διακριτικά, χρησιμοποιώντας τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Η προσέγγιση των μεμονωμένων οπαδών στο ΟΑΚΑ είναι προγραμματισμένη να γίνει από την ανατολική είσοδο (ΟΑΣΑ), από την είσοδο της οδού Αγησιλάου (ΙΑΣΩ) και από την πεζογέφυρα της οδού Σπύρου Λούη».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης