«Όλη τη σεζόν δουλεύουμε για το ματς αυτό», λέει ο προπονητής της Ρεάλ

«Όλη τη σεζόν δουλεύουμε για το ματς αυτό», λέει ο προπονητής της Ρεάλ

Να εκμεταλλευτούν το πλεονέκτημα έδρας για το οποίο πάλευαν όλη τη σεζόν είναι στη Ρεάλ Μαδρίτης όπως τόνισε ο τεχνικός της Πάμπλο Λάσο για το αυριανό ματς με τον Ολυμπιακό 

«Όλη τη σεζόν δουλεύουμε για το ματς αυτό»,  λέει ο προπονητής της Ρεάλ
Αποφασισμένοι να μην αφήσουν ανεκμετάλλευτο το πλεονέκτημα έδρας για το οποίο παλεύουν από την αρχή της σεζόν είναι στη Ρεάλ Μαδρίτης. 

Αυτό επεσήμανε ο Πάμπλο Λάσο στα ισπανικά ΜΜΕ για το αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο νικητής του οποίου θα πάρει και την πρόκριση στο F4 της Ευρωλίγκας. 

«Από το πρώτο παιχνίδι της σεζόν για τη διοργάνωση αυτή αγωνίζεσαι για το ματς αυτό για να έχεις το πλεονέκτημα έδρας στα παιχνίδια αυτά. Και αυτό το πλεονέκτημα το έχουμε, το πέμπτο παιχνίδι είναι στο «σπίτι» μας, το οποίο είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμάς. Και είμαι σίγουρος ότι οι οπαδοί μας θα κάνουν τα πάντα να μας υποστηρίξουν και να μας», ανέφερε ο προπονητής των μαδριλένων και συνέχισε: 

Κλείσιμο
«Δεν συμφωνώ με όσους λένε ότι σπαταλήσαμε το 2-0. Μπορούν να παιχθούν πέντε παιχνίδια συνολικά. Εμείς χάσαμε τα δύο στην Αθήνα αλλά όλα πλέον διαφοροποιούνται. Αυτό που μετρά είναι το αυριανό παιχνίδι. Πρέπει να το αφήσουμε πίσω όλο αυτό και να συγκεντρωθούμε αποκλειστικά στο ματς», τόνισε ο Λάσο ο οποίος αρνήθηκε ότι η πίεση πλέον είναι στην πλευρά της ομάδας του…  

Διαβάστε περισσότερα εδώ 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης