Γιαννακόπουλος: «Είμαστε Παναθηναϊκός και δεν φοβόμαστε κανέναν»

Γιαννακόπουλος: «Είμαστε Παναθηναϊκός και δεν φοβόμαστε κανέναν»

Κάτι παραπάνω από αισιόδοξος για πρόκριση του Παναθηναϊκού στο Final-4 είναι ο Δ. Γιαννακόπουλος, που θα ταξιδέψει στη Μόσχα. «Ο Φραγκίσκος ξέρει», πρόσθεσε για την προετοιμασία του τριφυλλιού

Γιαννακόπουλος: «Είμαστε Παναθηναϊκός και δεν φοβόμαστε κανέναν»
Απ’ την πρώτη στιγμή πίστευε πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να κάνει την υπέρβαση και να πετάξει έξω την ΤΣΣΚΑ. Ακόμα και μετά το εις βάρος 0-2 του τριφυλλιού. Πόσω μάλλον, τώρα, που ο εξάστερος έχει φέρει τη σειρά σε ισορροπία και πάει στην Μόσχα την Παρασκευή για τον υπέρ πάντων αγώνα! 

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξέφρασε την αισιοδοξία του για νίκη και πρόκριση στο Final-4 του Μιλάνου, ξεκαθάρισε πως θα βρίσκεται στο πλάι της ομάδας του, ενώ ερωτηθείς για το αν θα χρειαστεί να δώσει κάποια ψυχολογική τόνωση στους παίκτες, απάντησε αφοπλιστικά πως «Ο Φραγκίσκος είναι 25 χρόνια στον Παναθηναϊκό και γνωρίζει τα πάντα για το τι χρειάζεται η ομάδα». 

«Εδώ είναι ΟΑΚΑ», ήταν το πρώτο σχόλιο του διοικητικού ηγέτη της ΚΑΕ στην κάμερα της NOVA και συνέχισε: «Πάμε να το κερδίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Δυστυχώς απαγορεύεται να μιλήσουμε για τη διαιτησία, αλλιώς θα είχα πάρα πολλά να πω. Όλος ο φίλαθλος κόσμος είδε και σήμερα τί έγινε». 

Κλείσιμο
Ερωτηθείς για το αν θα ακολουθήσει την ομάδα στη Μόσχα την Παρασκευή, σχολίασε: «Εξυπακούεται»! 

Διαβάστε περισσότερα στο www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης