Ρεάλ: Γκολ και... φύγαμε για τελικό

Ρεάλ: Γκολ και... φύγαμε για τελικό

Το πρώτο βήμα για να έρθει... φάτσα με το δέκατο έκανε η Ρεάλ! Οι Μαδριλένοι «λύγισαν» τη Μπάγερν, 1-0, στο «Μπερναμπέου» και πάνε στη Μόναχο για να σφραγίσουν το εισιτήριο της Λισαβόνας

Ρεάλ: Γκολ και... φύγαμε για τελικό
Την άφησε να κάνει το παιχνίδι της και την αιφνιδίασε! Με το «χρυσό» γκολ του Καρίμ Μπενζεμά από το 19ο λεπτό η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε το πρώτο βήμα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και πηγαίνει στη ρεβάνς του Μονάχου έχοντας προβάδισμα απέναντι στη Μπάγερν. 

Πολύ καλύτερη η ομάδα του Γκουαρντιόλα στο πρώτο ημίχρονο, εκμεταλλευόμενη τον καλύτερο τρόπο τον χώρο που της έδωσε η «βασίλισσα». Από τη μεριά τους, οι «μερένχες» ήταν… φωτιά στις αντεπιθέσεις και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για διπλασιάσουν τα τέρματά τους και να διευρύνουν το προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Champions League. 

Πρώτη ήττα στην καριέρα του Γκουαρντιόλα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», καθώς «έσπασε» το σερί που κρατούσε απ’ τη θητεία του στη Μπαρτσελόνα. Σκληρό «καρύδι» για ακόμη μια φορά αποδείχτηκε για τους Γερμανούς ο Κάρλο Αντσελότι, που δεν έχει χάσει ποτέ απέναντι στους Βαυαρούς στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.  
Κλείσιμο

Διαβάστε περισσότερα
εδώ 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης