Ο Ούγκο Σάντσες στέλνει τον Μέσι... στην Ρεάλ!

Ο Ούγκο Σάντσες στέλνει τον Μέσι... στην Ρεάλ!

Για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει πρώτα η «βασίλισσα» να καλύψει την ρήτρα των 200 εκατ. ευρώ και έπειτα να δεχτεί και ο ίδιος

Ο Ούγκο Σάντσες στέλνει τον Μέσι... στην Ρεάλ!
Ο «ζωντανός θρύλος» της Ρεάλ Μαδρίτης Ούγκο Σάντσες, έχει σκοπό να βάλει φωτιά στις έτσι και αλλιώς άσχημες σχέσεις που υπάρχουν μεταξύ της ομάδας του και της Μπαρτσελόνα.

Και αυτό γιατί σύμφωνα με δηλώσεις του στην «As» τονίζει πως είναι πολύ πιθανή η μετακίνηση του μεγάλου σταρ των «μπλαουγκράνα», Λιονέλ Μέσι στην «βασίλισσα»

«Ο Μέσι δεν νιώθει πως εκτιμάται αρκετά στην Μπαρτσελόνα με το συμβόλαιο που έχει και θα πρέπει να είναι προσεκτικοί. Αν δεν προσέξουν, βλέπω την Ρεάλ να τον αποκτά», δήλωσε ο Ούγκο Σάντσες.

Κλείσιμο
Ο άσος των «Καταλανών» φέρεται να έχει ζητήσει νέο βελτιωμένο συμβόλαιο, με το υπάρχον να ολοκληρώνεται το 2018 και να έχει ρήτρα 200.000.000 ευρώ.

Μέχρι λοιπόν η Ρεάλ Μαδρίτης να δείξει πραγματικό ενδιαφέρον για ένα μάλλον απίθανο σενάριο και εφόσον ο Μέσι δεν ξεκαθαρίζει τα άμεσα σχέδιά του για το μέλλον του, πολλά θα δηλώνονται, θα ακούγονται και θα γράφονται σε σενάρια που μπορεί να αγγίζουν και την επιστημονική φαντασία..
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης