Παναθηναϊκός - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (73-72, Τελικό)

Παναθηναϊκός - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (73-72, Τελικό)

Οι πράσινοι θα δώσουν τα πάντα για να οδηγήσουν την σειρά σε πέμπτο αγώνα που θα γίνει την Παρασκευή στο δρόμο για το Final Four του Μιλάνου

Παναθηναϊκός - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (73-72, Τελικό)
Πολλοί μετά το 2-0 της ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα είχαν τον Παναθηναϊκό ξεγραμμένο. Η φανέλα με τα έξι αστέρια, όμως, είναι πολύ βαριά και από την στιγμή που έγινε το πρώτο βήμα το βράδυ της Δευτέρας, απόψε (19.30, Δημόσια Τηλεόραση) ήρθε η ώρα της ισοφάρισης. 

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης και οι παίκτες του είναι πανέτοιμοι να φέρουν την σειρά με την «ρωσική αρκούδα» στα ίσα και έπειτα να πάνε στη Μόσχα για να τα παίξουν όλα για όλα για την πρόκριση στο Final Four του Μιλάνου. Φυσικά μόνο εύκολα δεν είναι τα πράγματα, αλλά οι «Πράσινοι» έχουν μάθει τόσα χρόνια να φέρουν εις πέρας σχεδόν όλες τις δύσκολες αποστολές.

Οπλο για ακόμα μια φορά θα αποτελέσουν η άμυνα, το πάθος, η ψυχή και φυσικά το κατάμεστο ΟΑΚΑ με τον κόσμο να αναμένεται να αποτελέσει εκ νέου τον 6ο παίκτη και να σπρώξει την ομάδα στη νίκη. Προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Αλβέρτη και με οδηγό τη νίκη της Δευτέρας οι πράσινοι είναι διατεθειμένοι να πουλήσουν πολύ ακριβά το τομάρι τους απέναντι στους ακριβοπληρωμένους παίκτες του Μεσίνα. 

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ντάνι Ιερεθουέλο (Ισπανία), Τολγκά Σαχίν (Ιταλία) και Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία).

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης