Εξαγριωμένοι οπαδοί ξεγύμνωσαν τους παίκτες της Λέφσκι Σόφιας

Εξαγριωμένοι οπαδοί ξεγύμνωσαν τους παίκτες της Λέφσκι Σόφιας

Μετά τη νέα ήττα στο μεγάλο ντέρμπι του βουλγαρικού πρωταθλήματος με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ Σόφιας με σκορ 3-1

Εξαγριωμένοι οπαδοί ξεγύμνωσαν τους παίκτες της Λέφσκι Σόφιας
Χάος επικρατεί ακόμα στο βουλγαρικό ποδόσφαιρο μετά τις σοκαριστικές εικόνες βίας που ακολούθησαν το μεγάλο ντέρμπι της χώρας μεταξύ της Λέφσκι Σόφιας και της ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Το παιχνίδι έληξε με 3-1 υπέρ της ΤΣΣΚΑ, γεγονός που προκάλεσε την οργισμένη αντίδρσαη των οργανωμένων οπαδών της Λέφσκι προς τους παίκτες της ομάδας τους.

Μετά την λήξη του αγώνα (ήταν η τρίτη συνεχόμενη ήττα για την Λέφσκι και η πέμπτη σερί από την μισητή αντίπαλο τα τελευταία τρία χρόνια), οι Ultras της Λέφσκι οδήγησαν τους παίκτες της ομάδας μπροστά από την κερκίδα τους, στήνοντας ένα σκηνικό που θύμιζε λαϊκό δικαστήριο.
Κλείσιμο

Οι οργισμένοι οπαδοί ζήτησαν εξηγήσεις από τους παίκτες για την άσχημη εμφάνιση της ομάδας, κινήθηκαν αρκετές φορές απειλητικά εναντίον τους και στο τέλος, τους ζήτησαν να βγάλουν τα ρούχα τους γιατί δεν «τιμούν την φανέλα της ομάδας», όπως φώναζαν.

Ο επιθετικός της Λέφσκι Βάλερι Μποζίνοφ, δήλωσε: «Οι οπαδοί μας ζήτησαν να βγάλουμε τα ρούχα μας, νομίζω ότι είναι φυσιολογικό, είναι πολύ απογοητευμένοι εξαιτίας μας»!

«Δεν ξέρω τι να πω, Με ρούχα ή χωρίς ρούχα, δεν με νοιάζει. Έδωσα τα πάντα για την ομάδα και αυτά τα γεγονότα αποτελούν ντροπή για το βουλγαρικό ποδόσφαιρο!» δήλωσε από την πλευρά του ο Τσέχος αμυντικός Πάβελ Κμοβς.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι «Levski Ultras» λαμβάνουν τόσο ακραία δράση. Τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, διέκοψαν τη συνέντευξη Τύπου του νεοαποκτηθέντος τότε προπονητή, Ιβάιλο Πέτεφ και στη συνέχεια του ζήτησαν να βγάλει την μπλούζα του.

24 ώρες αργότερα, ο Πέτεφ παραιτήθηκε και έφυγε από το σύλλογο..

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης