Με τη δεύτερη ομάδα θα κατεβεί η Τσέλσι στο ντέρμπι με την Λίβερπουλ

Με τη δεύτερη ομάδα θα κατεβεί η Τσέλσι στο ντέρμπι με την Λίβερπουλ

Σαφώς ενοχλημένος ο Ζοζέ Μουρίνιο από την απόφαση της Premier League να ορίσει τον αγώνα την Κυριακή αντί για την Παρασκευή ώστε να έχουν περισσότερες ημέρες ξεκούρασης για τον επαναληπτικό με την Ατλέτικο

Με τη δεύτερη ομάδα θα κατεβεί η Τσέλσι στο ντέρμπι με την Λίβερπουλ
H Τσέλσι βρίσκεται ακόμα μέσα στην μάχη για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος Αγγλίας αλλά ο Ζοζέ Μουρίνιο φαίνεται ότι θέλει να επικεντρωθεί περισσότερο στον δεύτερο ημιτελικό αγώνα του Champions League με αντίπαλο την Ατλέτικο Μαδρίτης, την ερχόμενη Τετάρτη. 

«Δε μπορώ να αποφασίσω μόνος μου για την ενδεκάδα που θα κατεβάσω στο Άνφιλντ, είμαι απλά ο μάνατζερ του συλλόγου, πρέπει να έρθω σε συνεννόηση με την ομάδα.

Θα έπαιζα την Κυριακή με τους παίκτες που δεν παίζουν την επόμενη Τετάρτη.Γεγονός είναι ότι ο αγώνας την Κυριακή είναι το πρόβλημα.

Εκπροσωπούμε το αγγλικό ποδόσφαιρο. Είμαστε η μόνη ομάδα που είμαστε σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Η Ισπανία έχει τέσσερις και τους πρόσφερε τις συνθήκες για να προσπαθήσουν να πετύχουν. Αλλά εμείς παίζουμε την Κυριακή, όχι το Σάββατο ούτε την Παρασκευή», δήλωσε ο Μουρίνιο στον αγγλικό Τύπο, εμφανώς ενοχλημένος από την απόφαση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αγγλίας.

Η Τσέλσι ηττήθηκε από την Σάντερλαντ εντός έδρας με 2-1 την προηγούμενη Κυριακή και ακόμα και αν κερδίσει την Λίβερπουλ στο ντέρμπι, πολύ δύσκολα θα καταφέρει να κατακτήσει τον τίτλο.
Κλείσιμο

Από την άλλη μια πιθανή ήττα των «ρεντς» την ερχόμενη Κυριακή, θα βάλει ξανά στο κόλπο την Μάντσεστερ Σίτυ, καθώς σε περίπτωση ισοβαθμίας, αυτό που μετράει είναι η συνολική διαφορά τερμάτων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης