Πρώτο ραντεβού Μαρινάκη-Μίτσελ για τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς

Πρώτο ραντεβού Μαρινάκη-Μίτσελ για τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς

Το επόμενο διήμερο αναμένεται να συναντηθεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον Μίτσελ, με την προοπτική ότι θα παραμείνει ο Ισπανός τεχνικός και θα προχωρήσουν στη συνέχεια στον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν

Πρώτο ραντεβού Μαρινάκη-Μίτσελ για τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς
Το αργότερο μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να συναντηθούν ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον Μίτσελ.

Στη συγκεκριμένη συνάντηση αναμένεται να επικυρωθεί η παραμονή του Ισπανού τεχνικού στον πάγκο του Ολυμπιακού, ώστε στη συνέχεια να γίνουν και άλλα ραντεβού για να προχωρήσει ο σχεδιασμός για την ερχόμενη περίοδο.

Η κουβέντα που θα έχουν ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ με τον 51χρονο προπονητή θεωρείται διαδικαστικού χαρακτήρα, καθώς πολύ δύσκολα θα αλλάξει κάτι και μπορεί να αποχωρήσει μόνο αν υπάρξει κάποια εξαιρετική πρόταση από την Ισπανία.

Κλείσιμο
Εφόσον επικυρωθεί η παραμονή του Μίτσελ, θα προχωρήσει ο σχεδιασμός, με τις αποχωρήσεις να είναι αρκετές – λόγω της επιθυμίας του να έχει ένα λειτουργικό ρόστερ και να προβιβάσει κάποιους παίκτες από την ομάδα Νέων του συλλόγου.

Εφόσον ο Ισπανός εισηγηθεί κάποιους παίκτες, τότε θα αυξηθούν οι αποχωρήσεις κατά πολύ και θα δοθούν κάποιοι ξανά δανεικοί σε άλλες ομάδες.

Εν τω μεταξύ, οι διοικούντες την ΠΑΕ διαψεύδουν τις φήμες που υπάρχουν για παίκτες, όπως οι Εντουάρντο, Χάβεναρ, Βούτσινιτς, και Βαλμπουενά, λέγοντας ότι δεν έχουν ληφθεί ακόμη τελικές αποφάσεις, ενώ όπως κάθε χρόνο θα περιμένουν να τελειώσουν τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, στοχεύοντας σε παίκτες που θα μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Το μόνο που θεωρείται σίγουρο είναι πως θα γίνει κίνηση για την παραμονή του Ιβάν Μαρκάνο, με τον Ολυμπιακό να έρχεται σε επαφή με τη Ρούμπιν Καζάν για να κρατήσουν τον Ισπανό στόπερ.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης