Παναθηναϊκός-ΤΣΣΚΑ: Έχει τον τρόπο να ισοφαρίσει τη σειρά

Παναθηναϊκός-ΤΣΣΚΑ: Έχει τον τρόπο να ισοφαρίσει τη σειρά

Αγώνας «do or die» για τους πράσινους στο κατάμεστο ΟΑΚΑ (19:30, Δημόσια Τηλεόραση)

Παναθηναϊκός-ΤΣΣΚΑ: Έχει τον τρόπο να ισοφαρίσει τη σειρά
Ο Παναθηναϊκός απέδειξε τη Δευτέρα πως θα πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι του στην ΤΣΣΚΑ. Κι αφού πλέον οι «σκούπες» έμειναν στα λόγια για τους Ρώσους, οι «πράσινοι» δεν αρκούνται σε αυτό, αλλά θέλουν την ισοφάριση της σειράς για να τα παίξουν όλα για όλα σε έναν τελικό στη Μόσχα την Παρασκευή.

Απόψε (19:30, Δημόσια Τηλεόραση) ο εξάστερος θέλει να εκμηδενίσει το προβάδισμα της ομάδας του Έτορε Μεσίνα. Το ΟΑΚΑ θα… ξεχειλίζει από κόσμο και παλμό και οι παίκτες του Φραγκίσκου Αλβέρτη βάζοντας στην άκρη την κόπωση είναι αποφασισμένοι να επιστρέψουν στη Ρωσία. Στο πλευρό τους και η παράδοση, καθώς έχουν έντεκα νίκες σε 14 ματς ως γηπεδούχοι κόντρα στην ΤΣΣΚΑ.

Ο «Φράγκι» ανάλωσε την Τρίτη σε αναλύσεις τακτικής στους παίκτες του. Θέλει να διαφυλάξει την εξαιρετική άμυνα, που κράτησε την ΤΣΣΚΑ σε αρνητικό ρεκόρ πόντων για φέτος (59), αλλά παράλληλα να περιορίσει καλύτερα τη ζημιά που συνεχίζει να κάνει ο Σόνι Γουίμς. Θέλει την ίδια μαχητικότητα που απέφερε 13 επιθετικά ριμπάουντ, αλλά ταυτόχρονα καθαρό μυαλό για να μην επαναληφθούν τα 15 λάθη. Και φυσικά θέλει-επιτέλους σε αυτή τη σειρά-να μπουν τα τρίποντα (μόλις 15/66 στα τρία προηγούμενα παιχνίδια) για να ανοίξει η πολύ κλειστή ρωσική άμυνα.

Κλείσιμο
Στις τάξεις της ΤΣΣΚΑ όλοι είναι θορυβημένοι. Περίμεναν το 3-0, αλλά συνάντησαν την αντίδραση του Παναθηναϊκού και γνωρίζουν καλά πως με πρόσωπο σαν κι αυτό της Δευτέρας, ειδικά στην επίθεση, το 2-2 θα είναι αναπόφευκτο. Ο Μίλος Τεόντοσιτς παραμένει στη Μόσχα και ο Έτορε Μεσίνα αναζητεί τρόπο για να βελτιώσει τη δημιουργία της ομάδας του, γιατί με ατομικές προσπάθειες δεν μπορεί να έρθει η νίκη.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ντάνι Ιερεθουέλο (Ισπανία), Τολγκά Σαχίν (Ιταλία) και Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία).

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης