Ολυμπιακός-Ρεάλ: Μολών λαβέ!

Ολυμπιακός-Ρεάλ: Μολών λαβέ!

Αποφασισμένοι να μην παραδώσουν τα σκήπτρα τους οι πρωταθλητές Ευρώπης (21:45, Novasports 2)

Ολυμπιακός-Ρεάλ: Μολών λαβέ!
Την αποκαλούν «βασίλισσα». Μόνο που τείνει να είναι τέτοια μόνο στα… λόγια, αφού απέχει 19 χρόνια από την κορυφή της Ευρώπης. Φέτος βάσει πορείας και απόδοσης η Ρεάλ δικαιούται να οραματίζεται την επιστροφή στο θρόνο της, αλλά ο νυν κάτοχος του στέμματος δεν θα παραδοθεί εύκολα. Το απέδειξε τη Δευτέρα και είναι έτοιμος να το κάνει και απόψε (21:45, Novasports 2) ο Ολυμπιακός.

Η αυτοπεποίθηση βρίσκεται στα ύψη και η πίστη για το 2-2 είναι διάχυτη. Η περηφάνια της ομάδας και η τεράστια αγωνιστική βελτίωση σε σχέση με τα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς απέτρεψαν τη «σκούπα» και πλέον στόχος είναι η επιστροφή στη Μαδρίτη. Δεν θα είναι εύκολο, αφού χρειάστηκε πολύ καλή εμφάνιση και μια μάλλον κακή βραδιά της Ρεάλ για να έρθει η πρώτη νίκη. Όμως το πάθος για την ισοφάριση είναι τέτοιο, που εξαφανίζει τη δεδομένη καταπόνηση.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, που θα έχει στη διάθεσή του (παρά μία μυϊκή ενόχληση) τον Μπρεντ Πέτγουεϊ αλλά πιθανότατα όχι τον Στράτο Περπέρογλου, περιμένει από τους παίκτες του την ίδια ενέργεια και συγκέντρωση που έβγαλαν στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Το αμυντικό πλάνο δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει, αφού το σχέδιο με τις αλλαγές στα σκριν αποδείχτηκε πετυχημένο, ωστόσο θα χρειαστεί περισσότερη προσπάθεια στην αντιμετώπιση του one-on-one στο οποίο διακρίνονται παίκτες όπως οι Ρούντι, Ροντρίγκεθ, Γιουλ και Μίροτιτς.

Κλείσιμο
Η Ρεάλ φαίνεται πως… ανησύχησε από την «απάντηση» του Ολυμπιακού. Οι ελαφρώς αλαζόνες παίκτες της ομάδας δεν περίμεναν τέτοια αντίδραση και δείχνουν θορυβημένοι. Αυτό αυτομάτως τους κάνει πιο επικίνδυνους και αποφασισμένους να κάνουν το 3-1, αφού γνωρίζουν πως θα είναι ρίσκο η πρόκριση να κριθεί σε έναν τελικό, έστω κι αν αυτός θα γίνει στη Μαδρίτη. Συν τοις άλλοις, έχει να αντιμετωπίσει και την… κατάρα του ΣΕΦ, καθώς μετρά μόλις δύο νίκες σε 13 επισκέψεις και δεν θέλει να μείνουν τόσες.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μιλιβόγε Γιόβτσιτς (Σερβία), Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία) και Γιάκουμπ Ζαμοΐσκι (Πολωνία).

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης