Αλβέρτης: «Ο Παναθηναϊκός έκανε το καθήκον του»

Αλβέρτης: «Ο Παναθηναϊκός έκανε το καθήκον του»

Όσο για τον τομέα που έκρινε την αναμέτρηση; «Το ματς κρίθηκε στην άμυνα. Παίξαμε πολύ καλή άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο

Αλβέρτης: «Ο Παναθηναϊκός έκανε το καθήκον του»
Ο Παναθηναϊκός έκανε το καθήκον του, προβλημάτισε αρκετά και εν τέλει νίκησε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στέλνοντας τη σειρά των πλέι οφ σε τέταρτο παιχνίδι και την Τετάρτη ευελπιστεί για την ισοφάριση. 

«Έχουμε πια την ευκαιρία μας. Στο δεύτερο ημίχρονο ΄΄κολλήσαμε΄΄ λίγο στην επίθεση αλλά η άμυνα και το πάθος μάς έδωσαν τη νίκη. Είχαμε δύο πρόσωπα στην επίθεση: όταν κινούμαστε και αλλάζουμε γρήγορα πλευρές έχουμε πολύ καλά αποτελέσματα, όταν είμαστε στατικοί έχουμε πρόβλημα» υπογράμμισε ο τεχνικός των «πρασίνων», Φραγκίσκος Αλβέρτης.

«Παίζουμε στο σπίτι μας, μπροστά στον κόσμο μας. Μπορούμε να κάνουμε κάποια πράγματα πάρα πολύ καλά. Δεν είναι εύκολο να αναλύεις πάρα πολύ. Κάθε δύο μέρες έχουμε παιχνίδι και όσο το δυνατόν γρηγορότερα πρέπει να μαθαίνουμε πράγματα για το επόμενο» πρόσθεσε.

Όσο για τον τομέα που έκρινε την αναμέτρηση; «Το ματς κρίθηκε στην άμυνα. Παίξαμε πολύ καλή άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο. Πρέπει να τρέξουμε να ανεβάσουμε σκορ. Δεν μπορείς να παίρνεις κάθε παιχνίδι από την άμυνα, αλλά στη φάση που είμαστε κοιτάς μόνο τη νίκη. Δεν έχεις περιθώρια για κανένα άλλο αποτέλεσμα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης