Μουρίνιο: «Σπέσιαλ η Ατλέτικο, αλλά είμαι Ρεάλ»

Μουρίνιο: «Σπέσιαλ η Ατλέτικο, αλλά είμαι Ρεάλ»

Ορεξάτος ήταν ο Ζοσέ Μουρίνιο στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου πριν το ματς με την Ατλέτικο. Τα εύσημα στον Ντιέγκο Σιμεόνε έδωσε ο τεχνικός της Τσέλσι, διευκρινίζοντας πως υποστηρίζει τη Ρεάλ

Μουρίνιο: «Σπέσιαλ η Ατλέτικο, αλλά είμαι Ρεάλ»
Απολαυστικός ήταν ο Ζοσέ Μουρίνιο στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου της αναμέτρησης της Τσέλσι απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης για τα ημιτελικά του Champions League. Ο τεχνικός των «μπλε» χαρακτήρισε… σπέσιαλ ομάδα τους «ροχιμπλάνκος» τονίζοντας παράλληλα ότι στην Ισπανία υποστηρίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης. 

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην επιστροφή του Φερνάντο Τόρες στο «Βιθέντε Καλντερόν», ενώ δεν θέλησε να τοποθετηθεί για το θέμα της συμμετοχής του Τιμπό Κουρτουά στο αυριανό (Τρίτη) ματς. 

«Το ότι έφτασες στα ημιτελικά του Champions League και μάχεσαι για τον τίτλο στην Ισπανία, σημαίνει ότι είσαι special ομάδα. Κανένας από τους συλλόγους που έφτασε εδώ δεν έχει κακή ομάδα. Η Ατλέτικο δεν αποτελεί εξαίρεση. Την είδα σε πολλά παιχνίδια. Μελέτησα πολύ και προσπάθησα να προετοιμάσω τους παίκτες μου για ό,τι συναντήσουν. Μίλησα στους ποδοσφαιριστές μου για τις δυνατότητές της. Είναι μια ομάδα που σεβόμαστε.Στην Ισπανία η ομάδα μου είναι η Ρεάλ Μαδρίτης και όταν νικά σε διοργανώσεις που δεν έχω συμμετοχή, χαίρομαι», είπε ο Μουρίνιο στην αρχική του τοποθέτηση.  
Κλείσιμο

Διαβάστε περισσότερα
εδώ 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης