Αλβέρτης: «Ως το τέλος»

Αλβέρτης: «Ως το τέλος»

Αποφασισμένοι για μάχη μέχρι εσχάτων απέναντι στην ΤΣΣΚΑ είναι όλοι στις τάξεις του Παναθηναϊκού όπως δήλωσε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης εν όψει του τρίτου αγώνα της σειράς

Αλβέρτης: «Ως το τέλος»
Ο Παναθηναϊκός δεν καταθέτει τα όπλα. Μπορεί το 0-2 να τον φέρνει σε δυσχερή θέση απέναντι στην ΤΣΣΚΑ και να μην του αφήνουν περιθώρια λάθους, αλλά ο Φραγκίσκος Αλβέρτης δήλωσε πως είναι αποφασισμένος να παλέψει με τους παίκτες του μέχρι το τέλος, ξεκινώντας από το ματς της Δευτέρας του Πάσχα στο ΟΑΚΑ (21:45). 

Μιλώντας για το εκ διαμέτρου διαφορετικό πρόσωπο του Παναθηναϊκού μεταξύ πρώτου και δεύτερου αγώνα στη Μόσχα, είπε: «Η εικόνα δεν μπορεί να πει ποτέ ψέματα. Παίξαμε ένα παιχνίδι το οποίο μπορούσαμε να πάρουμε την πρώτη φορά. Το δεύτερο παιχνίδι εξελίχθηκε τελείως διαφορετικά. Αυτό δεν έχει σημασία αυτή τη στιγμή. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας. Η σειρά έρχεται στο γήπεδό μας και αυτό που πρέπει και θέλουμε να κάνουμε είναι να την πάμε ως το τέλος. Να νικήσουμε στην έδρα μας και να διεκδικήσουμε την πρόκριση στη Μόσχα».  

Διαβάστε περισσότερα
εδώ 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης