ΝΒΑ: «Βόμβα» Χοκς, προβάδισμα Θάντερ

ΝΒΑ: «Βόμβα» Χοκς, προβάδισμα Θάντερ

Οι Χοκς έκαναν το break στην έδρα των αγνώριστων Πέισερς με 101-93 παίρνοντας προβάδισμα στον πρώτο γύρο των play offs. Με Ντουράντ και Γουέστμπρουκ «καθάρισε» η Θάντερ τους Γκρίζλις

ΝΒΑ: «Βόμβα» Χοκς, προβάδισμα Θάντερ
Μετά τους Νετς και τους Ουόριορς, και το τρίτο χρονικά παιχνίδι των play offs είχε break. Οι Χοκς έκαναν τη μεγάλη έκπληξη και έσπασαν την έδρα των Πέισερς με 101-93. Ο Τζεφ Τιγκ με 28 και ο Πολ Μίλσαπ με 25 πόντους ηγήθηκαν των «γερακιών», που είχαν τρία χρόνια να κερδίσουν εκτός έδρας στα play offs και τα κατάφεραν απέναντι στην ομάδα με το καλύτερο ρεκόρ στην Ανατολή. Καλή παρουσία με 8 πόντους και 7 ριμπάουντ παίζοντας σαν βασικός σέντερ (!) είχε και ο Πέρο Άντιτς.

Η Θάντερ ήταν η μόνη ομάδα στη πρώτη μέρα των play offs που υπερασπίστηκε την έδρα της νικώντας τους Γκρίζλις με 100-86. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 56-31 στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, οι «αρκούδες» με αντεπίθεση διαρκείας πλησίασαν και στο καλάθι (74-72) στις αρχές της τέταρτης περιόδου, αλλά κάπου εκεί σοβαρεύτηκε ξανά η ομάδα με το δεύτερο καλύτερο ρεκόρ στο ΝΒΑ και έφτασε στην επικράτηση. 

Διαβάστε περισσότερα στο
sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης