Ελπίζουν για «Σόφο» στη Μακάμπι

Ελπίζουν για «Σόφο» στη Μακάμπι

Δεν φαίνεται ιδιαίτερα σοβαρός ο τραυματισμός του Σοφοκλή Σχορτσανίτη κι εκτιμάται πως προλαβαίνει τον αγώνα της Μακάμπι με την Αρμάνι τη Δευτέρα του Πάσχα

Ελπίζουν για «Σόφο» στη Μακάμπι
Ένα διάστρεμμα που υπέστη στο πρώτο δεκάλεπτο περιόρισε την προσφορά του Σοφοκλή Σχορτσανίτη στον δεύτερο αγώνα της σειράς της Μακάμπι Τελ Αβίβ με την Εμπόριο Αρμάνι στο Μιλάνο. 

Ο διεθνής σέντερ, πάντως, δεν φαίνεται να έχει κάτι σοβαρό. Θα υποβληθεί σε εξετάσεις με την επιστροφή της ομάδας του λαού στο Ισραήλ κι εκτιμάται πως θα παίξει στο τρίτο παιχνίδι της σειράς, που θα γίνει τη Δευτέρα του Πάσχα στη «Nokia Arena». 

«Ελπίζουμε να είναι καλά. Είχε κι άλλους τραυματισμούς, κάποιους με τους οποίους συνέχισε να παίζει. Έχει την καρδιά και το κουράγιο να το κάνει, αλλά δεν είναι όλοι οι τραυματισμοί ίδιοι και με κάποιους δεν μπορείς να παίξεις. Ελπίζω να μπορεί να μας βοηθήσει. Είχε παίξει με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν με ανάλογο πρόβλημα και μας βοήθησε πάρα πολύ. Δεν αμφιβάλλω καθόλου για το κουράγιο του Σοφοκλή», δήλωσε ο προπονητής του, Ντέιβιντ Μπλατ. 

Κλείσιμο
Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης