Παναθηναϊκός: Καλή… Ανάσταση

Παναθηναϊκός: Καλή… Ανάσταση

Με άδεια χέρια επιστρέφει από τη Μόσχα ο Παναθηναϊκός μετά τις δύο ήττες από την ΤΣΣΚΑ - Τι έφταιξε χθες και πρέπει να διορθωθεί για να αρχίσει η αντεπίθεση από το ΟΑΚΑ και να έρθει η... Ανάσταση

Παναθηναϊκός: Καλή… Ανάσταση
Απογοητευμένος, καταπονημένος, τραυματισμένος (στην περίπτωση του Διαμαντίδη που χτύπησε στη μύτη αλλά δεν έχει κάτι σοβαρό) και χωρίς νίκη στις αποσκευές επιστρέφει ο Παναθηναϊκός από τη Μόσχα. Όσες ελπίδες «γέννησε» η εξαιρετική εμφάνιση της Μεγάλης Τετάρτης έστω κι αν δεν μεταφράστηκε σε νίκη, τις «τσάκισε» η κάκιστη εικόνα, κυρίως επιθετικά, στο παιχνίδι της Μεγάλης Παρασκευής. 

Πλέον ο Παναθηναϊκός βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Για να μη δει για δεύτερη σερί χρονιά το Final Four από την τηλεόραση (κι ενώ από το 2005 και μετά δεν έχει βρεθεί ποτέ για πάνω από έναν χρόνο χωρίς παρουσία στις τέσσερις καλύτερες ομάδες) θα χρειαστεί μία υπέρβαση: να κερδίσει τρεις φορές την ΤΣΣΚΑ σε διάστημα πέντε ημερών επιστρέφοντας από το 0-2, κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ στα χρονικά της Ευρωλίγκας, αφού και οι εννιά ομάδες που μέχρι πέρσι είχαν προηγηθεί με 9-0 πέρασαν στο Final Four. 

Τι έφταιξε και ήρθε το 2-0; 

-Απορρυθμίστηκε χωρίς Διαμαντίδη: Ο τραυματισμός του Διαμαντίδη στη μύτη στο πρώτο λεπτό του αγώνα τον έβγαλε εκτός κλίματος αγώνα κι επηρέασε όλη τη λειτουργία του Παναθηναϊκού. Ο Ούκιτς λειτούργησε καλά, αλλά κυρίως με ατομικές προσπάθειες, μόνο στην πρώτη περίοδο, ενώ οι υπόλοιποι έδειχναν να ψάχνουν τον αρχηγό και να βραχυκυκλώνουν. 
Κλείσιμο

-Έλλειψη σταθερού σουτ:
Ο Παναθηναϊκός είχε 5/5 τρίποντα στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου στο πρώτο ματς και 3/3 στο ξεκίνημα του αγώνα στο δεύτερο. Όμως ολοκλήρωσε τον αγώνα της Μεγάλης Τετάρτης με 6/25 και αυτόν της Μεγάλης Παρασκευής με 4/20. Δίχως σταθερό μακρινό σουτ σε όλη τη διάρκεια ενός αγώνα δεν μπορείς να έχεις τύχη στη Μόσχα. Και ειδικά ο Παναθηναϊκός που «τρέφεται» από το τρίποντο, όταν έχει 22% πίσω από τα 6,75μ. (10/45). 

Διαβάστε περισσότερα από το sport-fm.gr εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης