ΣΕΓΑΣ: Ικανοποίηση για την έξτρα χρηματοδότηση 11 εκατ. ευρώ από την Πολιτεία

ΣΕΓΑΣ: Ικανοποίηση για την έξτρα χρηματοδότηση 11 εκατ. ευρώ από την Πολιτεία

«Ο Πρωθυπουργός, αλλά και ο Υφυπουργός Αθλητισμού και Πολιτισμού κινήθηκαν στην σωστή κατεύθυνση και τους ευχαριστούμε», τόνισε ο ο πρόεδρος Κώστας Παναγόπουλος

Σε πτώχευση η Metro-Goldwyn Mayer
ΣΕΓΑΣ: Ικανοποίηση για την έξτρα χρηματοδότηση 11 εκατ. ευρώ από την Πολιτεία
Η επιπρόσθετη χρηματοδότηση του ΣΕΓΑΣ από την Πολιτεία κατά 11 εκατομμύρια ευρώ (τα 9 θα πάνε σε ομοσπονδίες και σωματεία) ικανοποίησε του ανθρώπους της αλλά και τον πρόεδρο.

Με ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Παναγόπουλος, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την υλοποίηση από πλευράς της κυβέρνησης της δέσμευσης για επιπλέον επιχορήγηση κατά 11 εκατομμύρια ευρώ.

Η ανακοίνωση:

«Εκφράζω την ικανοποίηση μου για την υλοποίηση της δέσμευσης του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, για πρόσθετη χρηματοδότηση του ερασιτεχνικού αθλητισμού, η οποία επιτρέπει τη λειτουργία των αθλητικών ομοσπονδιών, σε μειωμένη σε σχέση με πέρυσι, αλλά πάντως αξιοπρεπή επίπεδα.

Ο Πρωθυπουργός, αλλά και ο Υφυπουργός Αθλητισμού και Πολιτισμού κινήθηκαν στην σωστή κατεύθυνση και τους ευχαριστούμε.
Κλείσιμο

Το σημαντικό αυτό βήμα πρέπει να ακολουθήσει αφενός η επάνοδος της συνολικής χρηματοδότησης στα επίπεδα του 2012 και αφετέρου η ρύθμιση θεσμικών και λειτουργικών θεμάτων που έχουν τεθεί τόσο από τον ΣΕΓΑΣ, όσο και από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης