ΤΣΣΚΑ-Παναθηναϊκός 77-51 (τελικό)

ΤΣΣΚΑ-Παναθηναϊκός 77-51 (τελικό)

Να κάνουν το «break» που άγγιξαν στον πρώτο αγώνα θέλουν οι πράσινοι...

ΤΣΣΚΑ-Παναθηναϊκός 77-51 (τελικό)
Ο Παναθηναϊκός πλησίασε πολύ να το πετύχει τη Μεγάλη Τετάρτη, αλλά για λεπτομέρειες δεν τα κατάφερε. Πολλοί θεωρούν πως δεν θα του ξαναδοθεί τέτοια ευκαιρία.

Όχι όμως οι «πράσινοι», που εμφανίζονται απογοητευμένοι μεν, αλλά ταυτόχρονα πεισμωμένοι μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα και πιστεύουν ακράδαντα πως η δεύτερη προσπάθεια για «break», απόψε, θα είναι επιτυχής.

Στον αντίποδα, όλοι στις τάξεις της ΤΣΣΚΑ είναι... θορυβημένοι μετά τον πρώτο αγώνα, αφού μάλλον δεν περίμεναν τόσο ανταγωνιστικό τον Παναθηναϊκό.

Ο Έτορε Μεσίνα αναμένεται να αλλάξει αρκετά πράγματα στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας του, που «μπλόκαρε» σε αρκετές περιπτώσεις, ενώ δεν θα έχει και πάλι τον Μίλος Τεόντοσιτς.

Ο Σέρβος γκαρντ αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν ξεπέρασε τον τραυματισμό του στο πόδι και μπορεί να προσφέρει από το τρίτο παιχνίδι της σειράς, τη Δευτέρα του Πάσχα.
Κλείσιμο

Διαιτητές του αγώνα, που θα ξεκινήσει στις 19:15 και θα μεταδοθεί από το ΔΤ HD, θα είναι οι Σάσα Πουκλ (Σλοβενία), Μιγκέλ Πέρεθ Πέρεθ (Ισπανία) και Εμίλιο Πέρεθ Πιζάρο (Ισπανία). 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης