Ολυμπιακός: Δυσκολεύει η υπόθεση πρόκριση μετά τη δεύτερη ήττα από τη Ρεάλ

Ολυμπιακός: Δυσκολεύει η υπόθεση πρόκριση μετά τη δεύτερη ήττα από τη Ρεάλ

Οι ερυθρόλευκοι πάλεψαν αλλά προδόθηκαν από την κακή άμυνα του πρώτου μέρους και την αστοχία στο δεύτερο γνωρίζοντας την ήττα από τη Ρεάλ με 82-77 στη Μαδρίτη

Ολυμπιακός: Δυσκολεύει η υπόθεση πρόκριση μετά τη δεύτερη ήττα από τη Ρεάλ
Το Μιλάνο απομακρύνεται για τον Ολυμπιακό. Οι πρωταθλητές Ευρώπης δεν κατάφεραν να φέρουν εις πέρας την αποστολή να επιστρέψουν με μία νίκη από τη Μαδρίτη και γνωρίζοντας την ήττα με 82-77 από τη Ρεάλ βλέπουν το όνειρο του τρίτου σερί ευρωπαϊκού να σβήνει. 

Η κακή άμυνα του πρώτου μέρους, όταν δέχτηκαν 53 πόντους, και η εκνευριστική αστοχία σε ελεύθερα σουτ και βολές (15/27) στην επανάληψη «πλήγωσαν» τους Πειραιώτες που πλησίασαν από το -14 στο -3 (55-52) στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου και στο -4 ένα λεπτό πριν το τέλος, αλλά δεν ολοκλήρωσαν την αντεπίθεσή τους. 

Κορυφαίος ο Ντάνστον (12π., 9 ριμπ.), με καλές και κακές στιγμές ο Σπανούλης (18π.), αλλά ελλείψει του ασθενή Περπέρογλου και βοηθειών δεν υπήρχαν στηρίγματα. Καταλύτης ο Μπουρούσης με 19 πόντους και 10 ριμπάουντ για τη «βασίλισσα», καθοριστικός ξανά ο Ρούντι με 15 πόντους. 

Κλείσιμο
Πλέον ο Ολυμπιακός επιζητά ένα θαύμα, να υποχρεώσει σε τρεις ήττες μέσα σε πέντε μέρες μια ομάδα που έχει χάσει όλες κι όλες τόσες φορές σε όλη τη σεζόν. Αρχή τη Δευτέρα του Πάσχα, στις 20:00 στο ΣΕΦ. 

Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης