Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός 82-77 (Tελικό)

Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός 82-77 (Tελικό)

Οι ερυθρόλευκοι είναι αποφασισμένοι να αλώσουν το «Palacio de Deportes de la Comunidad de Madrid» παρά τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούν

Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός  82-77 (Tελικό)
Οι Πειραιώτες θα δώσουν σήμερα (17/04, 20.00, Novasports 2) το δεύτερο αγώνα τους για τα πλέι οφ της φετινής Ευρωλίγκας, απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Το «διπλό»,είναι ο αποκλειστικός στόχος τους παρά τα προβλήματα που εξακολουθούν να τους ακολουθούν. Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα ολοκλήρωσαν χθες (16/03) την προετοιμασία τους, με το 48άχρονο τεχνικό να μην έχει στη διάθεσή του το Στράτο Περπέρογλου. Ο 29χρονος φόργουορντ προσβλήθηκε από ίωση, παρέμεινε κλινήρης στο ξενοδοχείο και δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί σήμερα από τον προπονητή του.

Πρόβλημα προέκυψε και με τον Μπράιαν Ντάνστον, ο οποίος γυμνάστηκε χθες με πρησμένο τον αντίχειρα του αριστερού χεριού. Ωστόσο, δεν τίθεται θέμα απουσίας του από το δεύτερο προημιτελικό αγώνα με τους Ισπανούς, αφού θα σφίξει τα δόντια και θα αγωνιστεί. Απουσίες έχει να αντιμετωπίσει και ο Πάμπλο Λάσο, που δεν μπορεί να υπολογίζει στον Ντοντέι Ντρέιπερ που υπέστη κάταγμα στο δεξί χέρι κατά τη διάρκεια του πρώτου ματς και θα αναγκαστεί να μείνει έξω για τουλάχιστον ένα μήνα, ενώ δεδομένα εκτός είναι ο τραυματίας στο πόδι Τζέισι Κάρολ, που κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την τρίτη αναμέτρηση, στο ΣΕΦ (21/04, 20.00).

Η Ρεάλ Μαδρίτης έδειξε ανίκητη στον πρώτο αγωνα της σειράς των προημιτελικών, όμως σίγουρα ο  Γιώργος Μπαρτζώκας έχει μελετήσει το βίντεο του παιχνιδιού και επίστησε την προσοχή στους παίκτες του, να μειώσουν τα λάθη τους, τους ανέλυσε ακριβώς τι πρέπει να κάνουν για να κερδίσουν και το μόνο που απομένει πλέον, για να τα καταφέρουν, είναι να αποδώσουν στο παρκέ βάσει του πλάνου τους και των πραγματικών δυνατοτήτων τους.


Δείτε  εδώ ζωντανά την εξέλιξη του αγώνα στο live του sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης