Έμφραγμα η αιτία θανάτου του «Ultimate Warrior»

Έμφραγμα η αιτία θανάτου του «Ultimate Warrior»

Λίγη ώρα πριν φύγει από τη ζωή κρατούσε το στήθος του και διαμαρτυρήθηκε για πόνους, ενώ βρισκόταν έξω από ξενοδοχείο του Φοίνιξ της Αριζόνα μαζί με τη γυναίκα του

Έμφραγμα η αιτία θανάτου του «Ultimate Warrior»
Καθαρός από ναρκωτικά και αλκοόλ ήταν ο οργανισμός του Ultimate Warrior, που σύμφωνα με τα αποτελέσματα της αυτοψίας, έφυγε από τη ζωή εξαιτίας εμφράγματος.

Αυτό ανακοίνωσε χθες (16/4) ο ιατροδικαστής Κάρι Τζέρτσικ, ο οποίος έφερε στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα της αυτοψίας του πρώην παλαιστή.

Λίγη ώρα πριν φύγει από τη ζωή, ο Τζέιμς Μπράιαν Χέλβιγκ, όπως ήταν το πραγματικό όνομα του Αμερικανού παλαιστή, κρατούσε το στήθος του και διαμαρτυρήθηκε για πόνους, ενώ βρισκόταν έξω από ξενοδοχείο του Φοίνιξ της Αριζόνα, μαζί με τη γυναίκα του.

Κλείσιμο
Όπως αποδεικνύεται, αυτοί οι πόνοι αποτελούσαν προειδοποίηση για το έμφραγμα που ακολούθησε.

Επίσης η αστυνομία του Φοίνιξ ξεκαθάρισε ότι δεν υπήρξαν στο σώμα του σημάδια από πιθανό ενδεχόμενο πάλης.

Ο «Ultimate Warrior» έφυγε ξαφνικά από τη ζωή την Τρίτη 8 Απριλίου, μία μόλις ημέρα μετά τη ζωντανή του «Monday Night Raw» της Δευτέρας.

Μαζί με τους υπόλοιπους αστέρες του χώρου, όπως ο Hulk Hogan, o Mr Perfect, Jake The Snake, Andre The Giant, Dusty Rhodes, Jimmy Snuka, Steve Austin, Undertaker, The Rock κατάφεραν να αλλάξουν την ιστορία του WWE, κάνοντας το Νο1 στο χώρο του θεάματος με εκατομμύρια θαυμαστές ανά την υφήλιο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης