Η καυτή Πολίνα Γκρέτσκι «άναψε φωτιές» στο χώρο του επαγγελματικού γκολφ

Η καυτή Πολίνα Γκρέτσκι «άναψε φωτιές» στο χώρο του επαγγελματικού γκολφ

Η τελευταία της φωτογράφιση και το βίντεο από τα παρασκήνια προκάλεσε ενοχλήσεις και αντιδράσεις σε πάρα πολλούς παίκτες της LPGA

Η καυτή Πολίνα Γκρέτσκι «άναψε φωτιές» στο χώρο του επαγγελματικού γκολφ
Το τελευταίο εξώφυλλο του περιοδικού «Golf Digest», με ημίγυμνες φωτογραφίες της παίκτριας Πολίνα Γκρέτσκι, ενόχλησε πάρα πολλούς παίκτες της LPGA (Λίγκα του Γκολφ).

Η κόντρα και οι αντιδράσεις φαίνεται ότι συνεχίζονται όμως και με τη δημοσίευση του βίντεο από τα παρασκήνια της φωτογράφισης, που δείχνουν την κόρη του μεγάλου παίκτη του γκολφ, Γουέιν Γκρέτσκι και της διάσημης ηθοποιού Τζάνετ Τζόουνς, να λαμβάνει από τους φωτογράφους οδηγίες για τις πόζες που πρέπει να πάρει.

Το περιοδικό, στο εισαγωγικό σημείωμα του θέματος, προσπαθεί να «προστατεύσει» την Γκρέτσκι και να κατευνάσει τις αντιδράσεις που έχουν προκύψει.

Κλείσιμο
«Ας είμαστε ειλικρινείς. Ο κόσμος του σπορ, θα προτιμήσει να δει τις μοναδικής ομορφιάς φωτογραφίες της Πολίνα, παρά συνηθισμένες πόζες από έναν άπληστο παίκτη του αθλήματος, ή από κάποιον ''φανατικό'' του γυμναστηρίου» γράφεται χαρακτηριστικά.

Η σύντροφος του γνωστού παίκτη του γκολφ, Ντάστιν Τζόνσον, δημιουργούσε πανικό κάθε φόρα που πήγαινε να δει τον αγαπημένο της στη δράση. Από κάποια στιγμή και μετά όμως την κέρδισε και το άθλημα.

«Δε γεννήθηκα με ταλέντο στο γκολφ, όπως οι περισσότεροι επαγγελματίες, όμως δούλεψα αρκετά σκληρά, για να φτάσω σε ένα ικανοποιητικό, για τα μέτρα μου, επίπεδο. Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κακό να κάνω κάποια φωτογράφιση» είχε δηλώσει παλαιότερα η ίδια.

Στο πλευρό της στέκεται για ακόμα μια φορά και ο εκδότης του «Golf Digest», Τζέρι Τέιρντ.

«Η Πολίνα κατατάσσεται πλέον στο υψηλό επίπεδο διασημοτήτων του γκολφ και έχει μια συναρπαστική ιστορία να την ακολουθεί. Επίσης, θα μπορούσε με την παρουσία της και μόνο να προσελκύσει νέα άτομα στους κόλπους του αθλήματος» τόνισε ο Τέιρντ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης