Serena Williams: Πιο πληθωρική από ποτέ

Serena Williams: Πιο πληθωρική από ποτέ

Η 33χρονη Ολυμπιονίκης έχει πάρει αρκετά κιλά, με αποτέλεσμα το σώμα της να μην είναι στα καλύτερά του, κάτι που σχολιάζεται συχνά ιδιαίτερα αρνητικά

Serena Williams: Πιο πληθωρική από ποτέ
Την έχουν χαρακτηρίσει στο παρελθόν ως σέξι αθλήτρια, χαρακτηρισμός που σήμερα μάλλον απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Ο λόγος για την Αφροαμερικανίδα τενίστρια Serena Williams, η οποία εθεάθη αυτές τις μέρες σε παραλία στη Φλόριντα φορώντας ένα μικροσκοπικό μπικίνι, που δεν κολάκευε καθόλου το πολύ πληθωρικό σώμα της.



Κλείσιμο
Η 33χρονη Ολυμπιονίκης έχει πάρει αρκετά κιλά, με αποτέλεσμα το σώμα της να μην είναι στα καλύτερά του, κάτι που σχολιάζεται συχνά ιδιαίτερα αρνητικά. Αυτό βέβαια δεν φαίνεται να τη νοιάζει ιδιαίτερα, καθώς όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες, διασκεδάζει στην παραλία με την παρέα της, χωρίς να έχει πρόβλημα με το φωτογραφικό φακό.



Σε πρόσφατη μάλιστα συνέντευξή της η Serena μίλησε για την πληθωρική της σιλουέτα: Μεγάλωσα με πολλές αδελφές. Εγώ ήμουν η πιο νέα και ήμουν πραγματικά χοντροκομμένη. Η αδελφή μου η Venus ήταν τόσο ψηλή και λεπτή… Το να ζεις σε μία κοινωνία όπου πολύς κόσμος είναι αδύνατος είναι δύσκολο.



Έπρεπε να προσπαθήσω πολύ για να μάθω να δέχομαι τον εαυτό μου όπως είναι, με τις καμπύλες μου. Γι’ αυτό λέω στον κόσμο ότι δεν έχει σημασία αν είσαι 26 ή 27 ετών, είναι λογικό να νιώθεις άβολα με τον ίδιο σου τον εαυτό. Εγώ έτσι ήμουν. Και δεν είναι εύκολο να το δεχτείς, εμένα μου πήρε χρόνο. Καμία αθλήτρια δεν έχει το στήθος μου».













Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης