Δυσαρεστημένος με τις συμπεριφορές των διεθνών ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού ο Σάντος

Δυσαρεστημένος με τις συμπεριφορές των διεθνών ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού ο Σάντος

Επικοινωνία είχαν Φύσσας-Σάντος και ο Πορτογάλος θα έρθει την επόμενη εβδομάδα στη χώρα μας

Δυσαρεστημένος με τις συμπεριφορές των διεθνών  ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού ο Σάντος
Συνομιλία με τον Φερνάντο Σάντος, ο οποίος βρίσκεται στην Πορτογαλία, είχε χθες το βράδυ και σήμερα ο Τάκης Φύσσας. Ο τεχνικός διευθυντής της Εθνικής ενημέρωσε τον ομοσπονδιακό τεχνικό για τις συμπεριφορές μεταξύ των διεθνών στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. 

Οι κόντρες Κατσουράνη, Τζαβέλλα και Αθανασιάδη από τον «Δικέφαλο του Βορρά» και των Μανωλά, Μανιάτη από την άλλη πλευρά, δεν άρεσαν καθόλου στο τιμ της Εθνικής, ενώ απομένει κάτι λιγότερο από ένα δίμηνο για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας. Ο 59χρονος τεχνικός έχει προγραμματίσει να έρθει στη χώρα μας στις 26 Απριλίου, την ημέρα δηλαδή που θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος. 

Ο Τάκης Φύσσας είχε μιλήσει τηλεφωνικά με τους διεθνείς που αγωνίζονται στον ΠΑΟΚ και στους «ερυθρόλευκους» μετά την αναμέτρηση των δύο ομάδων στη Θεσσαλονίκη για το πρωτάθλημα, τονίζοντας ότι τέτοια φαινόμενα δεν είναι ανεκτά. Σε εκείνο το ματς είχαν σημειωθεί «κοκορομαχίες» και οι παίκτες έδειξαν να καταλαβαίνουν ότι δεν είναι δυνατό να επαναληφθούν αυτές οι συμπεριφορές, αλλά τελικά δεν τήρησαν τα όσα είχαν πει. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης