Η απίστευτη γκολάρα του Μπέιλ που χάρισε το Kύπελλο Ισπανίας στη Ρεάλ

Η απίστευτη γκολάρα του Μπέιλ που χάρισε το Kύπελλο Ισπανίας στη Ρεάλ

Με ένα «τρελό» σπριντ 60 μέτρων στο 85' άφησε πίσω του όλη την άμυνα της Μπαρτσελόνα, παρά το ότι ο Μπαρτρά τον πέταξε εκτός αγωνιστικού χώρου

Η απίστευτη γκολάρα του Μπέιλ που χάρισε το Kύπελλο Ισπανίας στη Ρεάλ
Ακόμη και οι αμφισβητίες του Γκάρεθ Μπέιλ πρέπει να... κατάπιαν τη γλώσσα τους μετά το χθεσινό γκολ που θα μνημονεύεται για πολλά ακόμη χρόνια στα χάιλαϊτς αθλητικών εκπομπών.

Ο μίστερ 100 εκατ. ευρώ της Ρεάλ Μαδρίτης, στον τελικό του Κόπα Ντελ Ρέι απέναντι στην «αιώνια» αντίπαλο Μπαρτσελόνα δικαιολόγησε ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων που δαπανήθηκαν για τη χάρη του το καλοκαίρι.

Και αυτό όχι τόσο γιατί ανέλαβε να καλύψει και το κενό του Κριστιάνο Ρονάλντο φέρνοντας σε πέρας την αποστολή του με απόλυτη επιτυχία, όσο για το εκπληκτικής ομορφιάς γκολ που πέτυχε!
Κλείσιμο

Και μην πει κανείς «σιγά, πώς κάνετε έτσι για ένα γκολ»... Γιατί μιλάμε για ένα σπριντ 60 μέτρων που θα ζήλευε και ο Μπολτ, με τον Μπαρτρά να τον παρενοχλεί, να τον πετά εκτός αγωνιστικού χώρου, αλλά εκείνος να συνεχίζει σαν ταύρος και να κάνει το 2-1 αφήνοντας πίσω του όλη την άμυνα των Καταλανών! Θέλετε κι άλλο; Αυτό το σπριντ το έκανε στο 85' έχοντας συμπληρώσει μέχρι τότε περισσότερα από 10 χλμ μέσα στον αγωνιστικό χώρο!

Θαυμάστε το εκπληκτικό γκολ του Ουαλού

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης