Και το BBC για το αίσχος της Τούμπας

Και το BBC για το αίσχος της Τούμπας

«Τι στο διάολο: Το ματς ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός καθυστέρησε 75 λεπτά, καθώς οι οπαδοί του ΠΑΟΚ πέταξαν εκατοντάδες νεκρά ψάρια στον πάγκο του Ολυμπιακού!» σχολίασε το ειδησεογραφικό δίκτυο

Και το BBC για το αίσχος της Τούμπας
Τα όσα ντροπιαστικά όσο και εξοργιστικά έγιναν χθες στην Τούμπα από οπαδούς και παίκτες του ΠΑΟΚ που έκαναν το γήπεδο... Ουκρανία για να αισθάνεται σαν στο... σπίτι του και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδης, έκαναν φυσικά τον γύρο του κόσμου.

Να αναφέρουμε χαρακτηριστικά την αναφορά του BBC στο twitter για τις «ομορφιές» που παρακολούθησαν οι φίλαθλοι και έζησαν παίκτες, τεχνικό τιμ και παράγοντες του Ολυμπιακού.

«WTF: PAOK vs Olympiakos match delayed 75 mins after PAOK fans threw hundreds of dead fish into the Olympiakos dugout!» ήταν το σχόλιο, το οποίο σημαίνει: «Τι στο διάολο: Το ματς ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός καθυστέρησε 75 λεπτά, καθώς οι οπαδοί του ΠΑΟΚ πέταξαν εκατοντάδες νεκρά ψάρια στον πάγκο του Ολυμπιακού!».

Φυσικά και δεν θα μπορούσαν οι άνθρωποι να κατανοήσουν τέτοιες συμπεριφορές όταν πριν από λίγες ώρες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «ανέβαζε» φωτογραφία συμπαράστασης στη Λίβερπουλ για την τραγωδία του Χίλσμπορο! Αλλά που να ξέρουν αυτοί από ποδοσφαιρικό... πολιτισμό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης