Μαρινάκης: «Δεν σας περίμενα καλύτερους σε συνθήκες ζούγκλας»

Μαρινάκης: «Δεν σας περίμενα καλύτερους σε συνθήκες ζούγκλας»

Τους παίκτες του Ολυμπιακού υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο ο πρόεδρος της ομάδας και τόνισε ότι κανείς δεν μπορούσε καλύτερη απόδοση από τους «ερυθρόλευκους» στις συνθήκες που επικράτησαν στην Τούμπα

Μαρινάκης: «Δεν σας περίμενα καλύτερους σε συνθήκες ζούγκλας»
Πετυχημένη χαρακτήρισε τη χρονιά για τον Ολυμπιακό ο πρόεδρος του, παρά τον αποκλεισμό από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, μετά την ήττα με 1-0 από τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.



Κλείσιμο
Ο κ. Μαρινάκης βρέθηκε στα ξημερώματα στο «Ελ. Βενιζέλος» και υποδέχθηκε την αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδος και όπως φάνηκε από αυτά που τους είπε δεν περίμενε καλύτερη εμφάνιση από αυτούς, λόγω των συνθηκών, υπό τις οποίες διεξήχθη το ματς.



Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών μοίρασε συγχαρητήρια στην ομάδα λόγω της σεζόν που έκανε και επισήμανε ότι δεν θα συμβεί ξανά κάτι παρόμοιο, όπως τα επεισόδια στον αγώνα της Τετάρτης, αλλά και πως αυτό μπορεί να κάνει τον Ολυμπιακό πιο δυνατό.



«Για μένα, όλη η χρονιά είναι πετυχημένη. Αυτό που συνέβη απόψε είναι πολύ κακό, Μας πάει 100 χρόνια πίσω. Είμαστε όμως Ολυμπιακός και μας αξίζουν αυτά που έχουμε επιτύχει. Είμαστε ισχυροί και ενωμένοι», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως αυτό δεν θα ξανασυμβεί ποτέ. Μπορείτε να ξεκουραστείτε τώρα. Η χρονιά ήταν επιτυχημένη και κανείς δεν μπορεί να περιμένει από εσάς να είστε καλύτεροι σε συνθήκες ζούγκλας. Γιατί αυτό δεν ήταν ποδοσφαιρικό γήπεδο. Ήταν ζούγκλα. Είστε επαγγελματίες όμως θέλω να πω συγγνώμη για τις ρατσιστικές επιθέσεις που δεχθήκατε. Και αυτό γιατί τα σπορ είναι υπεράνω από αυτά.

Να ξέρετε πως ο Ολυμπιακός είναι ψηλά, πως τίποτα δε μπορεί να μας ακουμπήσει και πως αυτό μπορεί μόνο να μας κάνει πιο δυνατούς. Αυτό επίσης που συνέβη θα πρέπει να μείνει εδώ γιατί είναι πολύ κακό και για την χώρα. Για άλλη μία φορά σας συγχαίρω και εύχομαι να ξεκουραστείτε για να προετοιμαστούμε ακόμα καλύτερα για την επόμενη σεζόν».





Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης