H Τούμπα «φλέγεται» λίγο πριν τη σέντρα

H Τούμπα «φλέγεται» λίγο πριν τη σέντρα

Η «βροχή» καπνογόνων, τα επεισόδια έξω απο το γήπεδο και τα ψάρια που πέταξαν οπαδοί του Δικεφάλου του Βορρά στον πάγκο των ερυθρολεύκων καθυστέρησε την έναρξη του επαναληπτικού αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός κατά 75 λεπτα

H Τούμπα «φλέγεται» λίγο πριν τη σέντρα
Δεκάδες καπνογόνα άναψαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ λίγα λεπτά πριν ο Σπύρος Μάνταλος σφυρίξει τη σέντρα του επαναληπτικού αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός για το Κύπελλο Ελλάδας.

Παράλληλα ορισμένοι οπαδοί του «Δικεφάλου του Βορρά» κατάφεραν να πλησιάσουν τον πάγκο των ερυθρολεύκων και να πετάξουν σε αυτόν... ψάρια.

Κλείσιμο


Η ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε σε συνδυασμό με την κατάσταση του πάγκου του Ολυμπιακού υποχρέωσε τον διαιτητή της αναμέτρησης αρχικά να καλέσει τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων να επιστρέψουν στα αποδυτήρια. Στη συνέχεια και αφού η ατμόσφαιρα καθάρισε, οι παίχτες των δύο ομάδων επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας με τον Μάνταλο να ζητά την αντικατάσταση του πάγκου των ερυθρολεύκων.

Τελικά μετά από διαβουλεύσεις που συνολικά κράτησαν 1 ώρα και 15 λεπτά ανάμεσα στον διαιτητή, παράγοντες του ΠΑΟΚ - ανάμεσά τους και ο Ιβάν Σαββίδης - και παράγοντες του Ολυμπιακού, η αναμέτρηση ξεκίνησε στις 21:15 αν και αρχικά ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 20:00.



Η κάτασταση που επικράτησε στο γήπεδο της Τούμπας πριν τη σέντρα προκάλεσε την αντίδραση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Σάββα Θεοδωρίδη, ο οποίος δήλωσε: «Είναι αίσχος. Είναι ντροπή. Απευθύνομαι στους φιλάθλους όλων των ομάδων. Είναι τρομοκρατία αυτό που συμβαίνει εδώ. Μας κάψανε τον πάγκο. Αυτό που ζούμε σήμερα είναι εξευτελισμός του ποδοσφαίρου».

Υπενθυμίζεται ότι ένταση επικράτησε και κατά την άφιξη της αποστολής του Ολυμπιακού στο γήπεδο με οπαδούς του ΠΑΟΚ να πετάνε πέτρες και τους αστυνομικούς των ΜΑΤ να απαντούν με εκτεταμένη χρήση χημικών, εξαιτίας των οποίων ένας οπαδός του ΠΑΟΚ να λιποθυμήσει και να οδηγηθεί στο ιατρείο του γηπέδου για τις πρώτες βοήθειες. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης