«Γι’ αυτό έχει κακή φήμη το ελληνικό ποδόσφαιρο»

«Γι’ αυτό έχει κακή φήμη το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Στις δύσκολες καταστάσεις που βίωσε στην ΑΕΚ αναφέρθηκε ο Ντίμι Κωνσταντόπουλος μιλώντας σε αγγλικό μέσο. «Δεν γυρίζω αν είναι έτσι τα πράγματα», είπε. Τι ανέφερε για την προοπτική του Μουντιάλ.

«Γι’ αυτό έχει κακή φήμη το ελληνικό ποδόσφαιρο»
Τραυματική, αλλά παρ’ όλα αυτά χρήσιμη ήταν για τον Ντίμι Κωνσταντόπουλο η θητεία του στο ελληνικό πρωτάθλημα και ειδικότερα στην ΑΕΚ, όπως δήλωσε σε συνέντευξή του σε αγγλικό μέσο. Ο τερματοφύλακας της Μίντλεσμπρο στάθηκε στα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε ο σύλλογος και τα κρούσματα βίας.

«Η Κέρκυρα ήταν οργανωμένη ομάδα, αλλά τα πράγματα χειροτέρεψαν όταν έφυγα. Ο πρώτος μου χρόνος στην ΑΕΚ ήταν δύσκολος, αλλά στη συνέχεια τα πράγματα έγιναν πιο άσχημα. Το ποδόσφαιρο είναι καθρέφτης κάθε κοινωνίας. Το ελληνικό πρωτάθλημα υποφέρει για πολλούς λόγους. Ένας από αυτούς είναι η έλλειψη ανταγωνισμού και γι’ αυτό οι ελληνικές ομάδες αποκλείονται νωρίς από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις», ανέφερε.

Όσο για τη διετή παρουσία του στην ΑΕΚ, είπε: «Τα πράγματα ήταν δύσκολα. Κάθε μέρα ήταν μια μάχη για ποδοσφαιρική επιβίωση, καθώς δεν υπήρχαν έμπειροι παίκτες και οι ποδοσφαιριστές δεν είχαν τα χρήματα για να τραφούν. Όλοι θέλαμε να βοηθήσουμε, αλλά δεν ήταν στο χέρι μας. Οπαδοί συχνά εμφανίζονταν στο προπονητικό κέντρο για να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους. Η ατμόσφαιρα δεν ήταν καλή. Τα παιδιά δεν φταίνε για ό,τι έγινε γιατί έδιναν τον καλύτερό τους εαυτό. Αυτές οι δύσκολες συνθήκες ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μας».

Κλείσιμο
Διαβάστε περισσότερα στο
www.sport-fm.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης