Μπαρτζώκας: «Η Ρεάλ έδειξε να το θέλει περισσότερο»

Μπαρτζώκας: «Η Ρεάλ έδειξε να το θέλει περισσότερο»

Απέδωσε το αποτέλεσμα στην έλλειψη αποφασιστικότητας των παικτών του, τονίζοντας ότι το ματς δεν προσεγγίστηκε σωστά

Μπαρτζώκας: «Η Ρεάλ έδειξε να το θέλει περισσότερο»
Στην έλλειψη αποφασιστικότητας των παικτών του Ολυμπιακού, απέδωσε την ήττα στο πρώτο ματς των προημιτελικών της Euroleague με τη Ρεάλ ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε (88-71) στο πρώτο ματς της σειράς των προημιτελικών της Euroleague, με τη Ρεάλ να κάνει το 1-0. Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Γιώργος Μπαρτζώκας, απέδωσε το αποτέλεσμα στην έλλειψη αποφασιστικότητας των παικτών του τονίζοντας ότι το ματς δεν προσεγγίστηκε σωστά, 

«Συγχαρητήρια στη Ρεάλ Μαδρίτης. Έκανε απόψε το 1-0 καθώς έδειξε να το θέλει περισσότερο. Εμείς δεν παίξαμε όσο αποφασιστικά έπρεπε για να πάρουμε τη νίκη. Δεν ήταν σωστή η προσέγγιση μας στο ματς. Είχαμε τονίσει πως δεν έπρεπε να επιτρέψουμε στη Ρεάλ να πάρει εύκολους πόντους στο τρανζίσιον και να μην ανοίξει ο ρυθμός, αλλά δεν το καταφέραμε και ο ρυθμός άνοιξε από δικά μας λάθη στην επίθεση. Κάναμε 15 λάθη εκ των οποίων τα 11 ήταν κλεψίματα και έδωσαν αιφνιδιασμούς στους αντιπάλους μας. Δεν ήταν σωστή η προσέγγιση μας και εάν θέλαμε να έχουμε τύχη να κερδίσουμε το ματς έπρεπε να μην τους επιτρέψουμε να βρουν εύκολους πόντους. Σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης είτε κάνεις νίκη, είτε ήττα, έχει μεγάλη σημασία πως προετοιμάζεσαι για το επόμενο παιχνίδι. Και εμείς θα πρέπει τώρα να προετοιμαστούμε σωστά για το επόμενο ματς. Θα προετοιμαστούμε όπως πρέπει για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε για νίκη εδώ», είπε ο κόουτς των Πρωταθλητών Ευρώπης και συνέχισε σχολιάζοντας την απόδοση του Ρούντι Φερνάντεθ: 

Κλείσιμο
«Είναι πολύ ποιοτικός παίκτης ο Ρούντι, πήρε κάποιες προσωπικές φάσεις, ήταν κάτι που το περιμένανε. Έχει παίκτες η Ρεάλ να πάρει πόντους, εμείς έπρεπε να είμαστε έτοιμοι να αντιδράσουμε».

Διαβάστε περισσότερα στο www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης