Τα “καυτά” κορίτσια της ρωσικής Ολυμπιακής ομάδας

Τα “καυτά” κορίτσια της ρωσικής Ολυμπιακής ομάδας

Επικοινωνιακό “γκολ” των Ρώσων: διάλεξαν τις πιο όμορφες αθλήτριες, τις έβγαλαν από τα ρούχα τους και διαφημίζουν αποτελεσματικότατα τους Αγώνες του Σότσι...

Τα “καυτά” κορίτσια της ρωσικής Ολυμπιακής ομάδας
Οι επικείμενοι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες του Σότσι ήδη έχουν δεχθεί πολλά “πλήγματα” από τα πρόσφατα τρομοκρατικά χτυπήματα Τσετσένων και τα αλλεπάλληλα δημοσιεύματα των διεθνών μέσων ενημέρωσης που εκφράζουν φόβους για την ασφάλεια των αθλητών και των θεατών. Είναι τέτοια η αρνητική δημοσιότητα που έχουν λάβει οι Αγώνες ώστε ήταν αναγκαία μια “αντεπίθεση” εκ μέρους των Ρώσων διοργανωτών. Και αυτή τελικά ήρθε...

Χωρίς καμία αμφιβολία δε, πρόκειται για μια πανέξυπνη επικοινωνιακή τακτική που αναμένεται να είναι και ιδιαίτερα αποτελεσματική: απλώς οι διοργανωτές διάλεξαν τις πιο όμορφες γυναίκες αθλήτριες – μέλη της ρωσικής ολυμπιακής αποστολής, τις έγδυσαν από τα μη... αναγκαία ρούχα τους και τις φωτογράφισαν.

Και παρά το γεγονός πως αυτές οι κοπέλες περνούν τη ζωή τους στον πάγο και στα χιόνια, δείχνουν στις φωτογραφίες τους πως στο Σότσι η υποδοχή θα είναι πολύ... “θερμή”.

Κλείσιμο







Η 29χρονη Tatiana Borodulina, από το Ομσκ, “τρέχει” από το 2006 με τα ρωσικά χρώματα στο άθλημα των δρόμων ταχύτητας με σκέιτ (short track speed skater).







Η 25χρονη Freestyle σκιέρ Ekaterina Stolyarova, από το Τομσκ της Σιβηρίας, είναι μέλος των ρωσικών εθνικών ομάδων από την ηλικία των 6 ετών!







Η 25χρονη Ekaterina Galkina έχει κατακτήσει το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Curling το 2006.







Η Alexandra Saitova, στα 21 της έχει ήδη κερδίσει δύο φορές το ρωσικό πρωτάθλημα curling, το 2010 και το 2011, ενώ το 2012 κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων (Junior World Curling Championship)








Η 23χρονη Ekaterina Bobrova είναι τέσσερις φορές πρωταθλήτρια Ρωσίας στο καλλιτεχνικό πατινάζ.







Η 20χρονη Anna Prugova, είναι η βασική τερματοφύλακας της ρωσικής εθνικής ομάδας χόκεϊ επί πάγου.







Η 25χρονη Svetlana Kolmykova είναι η επιθετικός της ομάδας χόκεϊ








Η 22χρονη Irina Avvakumova, είναι η μεγάλη ελπίδα της Ρωσίας για μετάλλιο στο άλμα (ski-jump)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης