Σάντος: «Άγαλμα στον Ρεχάγκελ»

Σάντος: «Άγαλμα στον Ρεχάγκελ»

Για το ποιο ματς από τα δύο με τη Ρουμανία έχει την περισσότερη βαρύτητα: «Ενας τελικός υπάρχει, όχι δύο. Αν λέμε για δύο ημίχρονα η σημασία και η βαρύτητα είναι η ίδια»

Σάντος: «Άγαλμα στον Ρεχάγκελ»
Για τη βαριά κληρονομιά από τον Ότο Ρεχάγκελ και την κληρονομιά που άφησε πίσω του, μίλησε ο Σάντος και μάλιστα με χαρακτηριστικό τρόπο:

«Ο κ. Ρεχάγκελ θα πρέπει  να έχει ένα άγαλμα στο κέντρο της Αθήνας και κάτι τέτοιο θα είναι απόλυτα δικαιολογημένο. Εγώ είμαι ο Σάντος με διαφορετικές ιδέες, και αυτό που βοήθησε ήταν ότι τους περισσότερους παίκτες της Εθνικής τους είχα σε ομάδες που προπόνησα και αυτό ήταν πιο εύκολο για μένα». Για το ποιο ματς από τα δύο με τη Ρουμανία έχει την περισσότερη βαρύτητα: «Ενας τελικός υπάρχει, όχι δύο. Αν λέμε για δύο ημίχρονα η σημασία και η βαρύτητα είναι η ίδια».

Για το αν μας βολεύουν  αυτού του είδους οι αντίπαλοι είπε: «Θα πρέπει να πάμε και να παίξουμε. Όχι να μπούμε σε συγκρίσεις. Αυτό που κάνουμε είναι να αναλύσουμε καλά την ομάδα, βρήκαμε κάποια πράγματα που κάνουν και είναι δουλεμένα στην προπόνηση. Και με όλο τον σεβασμό στους Ρουμάνους παίκτες, έχω απεριόριστη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και γι' αυτό είμαι αισιόδοξος. Εχοντας ως βάση το πάθος και τη διάκριση, θα μπορέσουμε στο τέλος να περάσουμε».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης