Ελλάδα-Λετονία: 1-0

Ελλάδα-Λετονία: 1-0

-Το γκολ ο Σαλπιγγίδης στο 57'
-Η Εθνική θέλει μόνο νίκη επί της Λετονίας για να κάνει το μεγάλo βήμα της πρόκρισης στο Μουντιάλ
-Χωρίς εκπλήξεις η ενδεκάδα που επελέξε ο Σάντος

Έφθασε η Αμερικανική βοήθεια στη Ρωσία
Ελλάδα-Λετονία: 1-0
Άλλο ένα βήμα που θα την φέρει πιο κοντά στα γήπεδα της Βραζιλίας στα οποία θα διεξαχθεί το Μουντιάλ του 2014 φιλοδοξεί να κάνει σήμερα η Εθνική κόντρα στη Λετονία στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Μετά τη νίκη επί του Λιχτενστάιν, χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοσή της, η εθνική του Σάντος θέλει μόνο τη νίκη κόντρα στους Λετονούς και παράλληλα ευελπιστεί σε ένα ευνοϊκό αποτέλεσμα στον αγώνα Σλοβακία-Βοσνία. Σε ενδεχόμενη ισοπαλία στο ματς αυτό, η Εθνική θα θέλει δύο νίκες στα ισάριθμα εντός έδρας ματς με Σλοβακία και Λιχτενστάιν προκειμένου να περάσει ως πρώτη στα τελικά του Μουντιάλ.

Ο Φέρναντο Σάντος δεν επιφύλαξε καμία έκπληξη της τελευταίας στιγμής στην ενδεκάδα για το 4-2-3-1 της Ελλάδας. Κάτω από την εστία είναι ο Ορέστης Καρνέζης. Στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά οι Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Σιόβας και Τζαβέλλας. Οι δύο «κόφτες» στον άξονα θα είναι οι Μανιάτης και Κατσουράνης, ενώ ο Σάντος αλλάζει την τριάδα πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, τον Μήτρογλου, επιλέγοντας Σαμαρά, Σαλπιγγίδη και Νίνη.

Οι Λετονοί, με νέο προπονητή τον Μάριαν Πάχαρς, έρχονται στην Αθήνα για να δείξουν το καλύτερο δυνατό. Η Λετονία ξαναχτίζεται με βάση το αειθαλή Βερπακόφσκις, ο οποίος σήμερα θα συμπληρώσει 100 συμμετοχές αλλά δεν θα βρίσκεται στην ενδεκάδα το νέο μεγάλο αστέρι της ομάδας, Ρούντνεφς που παίζει στο Αμβούργο.

Οι 11 που επέλεξε ο Πάχαρς είναι οι: Κολίνκο, Γκάμποβιτς, Μπλούλβιτις, Γκορκς, Μαξιμένκο, Λάζντινς, Λάιζανς, Ρούγκινς, Ζούζινς, Κάουνα, Βερπακόφσκις
Κλείσιμο

Στον πάγκο για την Εθνική βρίσκονται οι: Σηφάκης, Μανωλάς, Τζιόλης, Κονέ, Καραγκούνης, Βύντρα, Χριστοδουλόπουλος, Παπαδόπουλος, Φετφατζίδης, Φορτούνης, Ταχτσίδης. Για τη Λετονία στον πάγκο είναι οι: Βάνινς, Ρόντε, Τζαγκοντίνσκις, Σινελνίκοβς, Κάμες, Ζιγκάζεβς, Ράκελς, Καρασάουσκς

Παρακολουθήστε την αναμέτρηση από το live του sport-fm.gr



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης